Ед Шийрън стана татко за втори път

Червенокосата звезда пак е женски татко

Шоу
12:34 - 20 Май 2022
2222
Ед Шийрън стана татко за втори път

Известният британски певец Ед Шийрън и съпругата му Чери Сийборн са на „седмото небе“ след раждането на втората им дъщеря, съобщи Ройтерс. Изпълнителят обяви новината със снимка на чифт бебешки чорапки в профила си в инстаграм и напис: „Искам да ви уведомя, че имаме още едно красиво момиченце. Двамата с майка ѝ сме толкова влюбени в нея и сме на „седмото небе“, че вече сме семейство от четирима души“.

Шийрън, който е известен не само със своята рижа коса, но и със свенливостта си, се ожени за Сийборн през 2019 г. Музикантът познава Чери от 11-годишен.
Двамата имат още една дъщеря – Лира Антарктида, която се роди през август 2020 г. Нейната поява на бял свят бе обявена с подобен пост в инстаграм – със снимка на бебешки чорапки.

31-годишният Шийрън е най-успешният британски артист в света през последните 10 години. С четири студийни албума, 79 седмици на върха на музикалните класации, осем сингъла под номер едно и забележителният успех на „Shape of You", той продължава да бележи успехи. Последният му хит е „Bad Habits“.

Шийрън влиза за първи в британските класации през 2011 г. с дебютния си сингъл „The A Team".