Един след друг: Сираков гърми след Боби Михайлов

Вълна от синьо недоволство залива собственика на клуба

У нас
10:40 - 28 Ноември 2023
40555
Един след друг: Сираков гърми след Боби Михайлов

Предателският нож, с който Наско Сираков заби на приятеля си Борислав Михайлов, е напът да попадне в собствената му плът. Късно снощи след фиаското с Локомотив София в Надежда (2:2) голямата част от сините фенове заливат социалните мрежи с масово недоволство срещу мажоритарния шеф на Левски.

Повод за гнева им е слабата и безидейна игра, с която 26-кратните шампиони допуснаха обрат в последните минути на мача. От трибуна "Левски" изказаха възмущението си от Сираков, а коментарите в подкаста изобилстваха с твърдения, че Наско е "неможач и безсилен ръководител".

Привържениците са бесни на Сираков за хаоса, който цари в отбора, и изваждат на преден план ситуацията с капитанската лента, която последователно минава от ръцете на Пламен Андреев, Андриан Краев, Цунами, Николай Михайлов, Сонко Сундберг, а сега и в Келиан вад дер Каап, който не иска да поднови договора си. 

Сериозна част от синята фенска маса приема с ирония изказването на Сираков по адрес на Борислав Михайлов. "Братле, подай си оставката!". Подобен надпис: "Братле, давай и ти!" се появи на входа за ВИП-ложата на "Герена", през който влиза Сираков на домакинските мачове на Левски.

Целта е ясна: Наско незабавно да последва действията на Борислав Михайлов, който вчера подаде оставка като президент на БФС.

Сериозна част от сините фенове смятат, че Сираков подмолно е предал Борислав Михайлов, за да спечели техните симпатии и да окопае загубените си позиции в клуба. Това обаче няма как да се случи, защото Наско е следващата цел на синята агитка. А тя няма да се спре, докато не го изгони. В идните дни Сираков ще проумее, че грозната атака срещу Михайлов, от когото не е видял нищо лошо, ще се стовари като бумеранг върху него и ще го отнесе към графата на бившите шефове на Левски.