Една българска майка срещу неистините на специалиста Харалан Александров

Защо родителите всъщност бранят децата си у нас и защо се погазва мнението им?

Коментар
10:14 - 29 Януари 2020
31906
Една българска майка срещу неистините на специалиста Харалан Александров

Прекарахме 9-10 тежки месеца, откакто борбата за съхранение на българските деца и семейства стана по-масова и по-активна.Тези месеци изминаха в събиране на информация от България и от света за зловещите практики за отнемане на деца от техните родители почти без причина или с изфабрикувана такава.

Освен това, ние, родителите, се посветихме и на четене на променените закони и подзаконови разпоредби и на консултации с юристи. Проучвахме и продължаваме да проучваме документи като Европейската конвенция за правата на човека, Хагската конвенция за гражданските аспекти на международното отвличане на деца от 1980 г. и разбира се, Конституцията като върховен закон на България.

Организирахме кръгли маси за дискусии, пресконференции, парламентарни срещи и срещи с конституционни съдии и срещи с родители в различни градове и в София.

Събирахме подписки в знак на несъгласие със случващото се, входирахме становища в институции в знак на несъгласие и организирахме многобройни протести в София и в цялата страна, някои от които с международно участие - на 13 държави, жертви като нас, на същите нечовешки практики. Проведе се и международна конференция в София на тема "Социално отвличане на деца". Но подробно описание на целия самоотвержен труд не е възможно да се опише, а и не това е целта.

Споделям мнението си пред вас, драга редакция на Lupa.bg, защото всички тези дейности затрудняват влизането в сила на тези еничарски закони. Или гестаповски, както вече най-често са наричани. Затова и не е изненадващо, че ответната страна мобилизира пропагандната си машина. Демагогията достига непознати досега "висоти". Демонизирането на българското семейство тече с пълна сила, подготвяща обществеността за това, което отдавна й се готви. 

Само един пример за това е участието на социалния антрополог Харалан Александров в предаването "Тази сутрин" на 23 януари, в което той заяви, че българското семейство е провалено, а родителите са безумци - по подобие на други медийни изяви, където защитниците на децата и правата им са наричани "истерици". 

"Не бързайте да обвините институциите, става дума за провал на семейството преди всичко", са точните проникновени думи на Харалан Александров. Какво силно изказване! Семейството в България е провалено, това е новата мантра на нетърпеливите търговци на деца. 

"В България всички политики за закрила на детето и всички опити на институциите да ги прилагат са под много тежка идеологическа и политическа атака. Всеки опит да бъде цивилизована социалната сфера се натъква на свирепи удари от страна на агонизиращата патриархална култура", твърди Александров, който е така наясно с българската народопсихология. 

Така наречените "свирепи удари" са настояването на българската общественост да се зачита Конституцията, в чието изпълнение са се клели нашите народни представители и членове на Министерския съвет. И които пред очите ни я погазват с все по-голяма лекота, докато служат на свои и чужди интереси, предавайки народа си без всякакъв морал и без задръжки. Пропагандата и демагогията са оръжията на измамата и ние вече ежедневно сме тяхна жертва. За промиването на мозъци работят усърдно и купените глашатаи с фалшиви статистики и компромати, а и със завидно красноречие, докато обрисуват българския родител като жесток насилник и некомпетентен тесногръд глупак, с когото институциите и държавата трябва да се разпореждат, както намерят за добре. А също и с децата му. 

Но Александров пропусна да каже, че много преди въвеждането на новите порочни и антиконституционни закони, българските социални служби и социални работници се прочуха по света поради домовете за сираци, като места на варварски грабеж и жестокост от страна на социалните служители... Беше излъчен филм на Би Би Си у нас и по света за домовете на  ужасите, в частност вече закрития интернат в с. Могилино. 

И сега, видите ли, същите тези социални служители копнеели да се грижат за децата ни, а ние - лошите родители сме им пречели да ги отърват от нас.  Обвинени, че считаме децата си за собственост, докато именно институциите с всички средства се опитват ги и да ги приватизират чрез голи вещици! Яхнали метли, предлагат на децата ни телефон 111 116 за спасение от закостенелите и егоистични родители, които все още старомодно искат да ги възпитават и не могат да си представят живота без тях. 

И стигаме до изумителното твърдение на "специалиста" по социална антропология, че децата ни са избягали в Европа не заради пладнешкия грабеж на политици и управници, които вече и с децата ни търгуват, а заради "патриархалните български родители, обсесивни и контролиращи", които държали децата си на синджи. И ето, че Харалан Александров е разкрил проблема - патриархалните български родители държат децата си на синджир като кучета или като роби. 

Това било…

И щом проблемът e разкрит, излиза, че и участниците в международните протести и конференции за защита на децата от социалните закони и служби от 13 страни също са безумни и заразени от българската патриархална култура и държат децата си на синджир. Ето го отново отровното внушение, което представя българските родители като такива мъчители на децата си, че чак трябва да избягат през граница. 

Но не бойте се, деца! Социалните служители ще ви спасят от обезумелите родители. Не бойте се - добрите и щедри норвежци вече дадоха парите за това. И "преданите на народа" институции се спуснаха, окрилени от норвежките милиони... Мултидисциплинарните екипи ще дисциплинират и родителите и децата, за да бъде щастието пълно в едно съвършено общество. Така е! Дисциплина!

Оказва се,че любовта на Барневернет към децата на България е просто поразителна. Тази чужда система дори обича българските деца много повече от техните родители и е готова на всяка цена да ги спаси от тях - мама и татко. А това е събитие без прецедент в досегашната ни история. 

"Обезумели родители казаха: "Ще ни вземете децата, ще ги дадете на зли норвежци, ще ги направите джендъри и още куп безумия", казва Александров. А аз го питам: "Приготвихте ли вече усмирителни ризи за нас, господин Александров?". И дали норвежците ще платят и за тях?

Харалан Александров очевидно залага на незнанието на много от българските родители, поради тенденциозното мълчание на по-голямата част от пресата, че в Европейския съд са заведени 51 дела срещу агенцията за закрила на детето в Норвегия за незаконно отнети деца, и не само от норвежки семейства. Между жертвите на социалните им служби има полски, руски, български, американски и граждани от други националности. И откриваме, че Европейският съд също е пълен с безумци, щом осъжда Норвегия за нарушаване на човешките права и за неправомерно отнемане на деца от семействата им. 

Може би Харалан Александров и Генка Шикерова ще трябва да отидат и да им обяснят колко много са се заблудили… Но обвиненията за незачитане на международното право и нарушение на човешките права не могат да потушат голямата любов на тази печално прочула се агенция към децата и тази любов вече се прехвърля и на териториите и на други страни. Оказва се, че тази любов е така заразителна, че е на път да завладее света. При все, че все още издирваме откъде точно е тръгнала заразата. 

Според Харалан Александров и участниците в международната конференция в София са безумни, заедно с  норвежките и английски адвокати, а също и уважавания и известен адвокат Владимир Шейтанов, прочул се със защитата на българските медици в Либия. Между другото, той е един от най-активните противници на порочните антидетски и антисемейни закони и според Александров излиза, че безумието му далече надхвърля това на мнозина други. Да споменем и че е член на Стратегическия съвет при президента на Република България? И нямаше ли кой да каже на президента тогава да не ползва услугите на съветник-безумец Къде беше Харалан Александров, когато държав

Очевидно и италианският министър-председател Матео Салвини спада към  същата графа, защото обеща на народа си да "излови всички търговци на деца, маскирани като социални работници". Събитията там получиха своето естествено име "Ангели и демони", като ангелите бяха пожертваните деца, а демоните - всички въвлечени в тази позорна дейност, като социалните служби и различните институции, действали заедно с тях. И Владимир Путин явно е обезумял, защото обеща на народа си, че ще сложи край на извеждането на деца от семействата им от социалните служби. 

А сега и ще споделя изказването на още един безумец - Робърт Дейвид Стийл, висш магистрат и служител на разузнаването, обучавал разузнавателни и правораздаващи служители в Америка, изнасящ смразяващи данни в доклада си за отвличането на деца, трафика и търговията с тях на международно ниво. Извадките са от разследващо съдебно заседание, резултат на обстойно проучване и са оповестени на международен форум по правосъдие. Събитието е публично, заснето е и данните са разгласени официално. Освен това може да се види от всеки, който проявява интерес.

Информацията, която той изнася пред света, е далече по-зловеща от филм на ужасите. И тя е следната: Международната престъпна мрежа  за трафик на деца действа преди всичко чрез социалните служби и нейните основни цели са четири: Продажба на отвлечените деца на хомосексуални двойки, на педофили, а също и за донори за органи и за сатанински ритуални убийства. Американският член на Сената Нанси Шейфър спада също към категорията на безумните. Представя "истината за социалните служби за закрила на детето",което струва живота й. Убита e заедно със съпруга си на 26 март 2010 година. Смъртта им е представена като самоубийство, както и смъртта на много други смели борци срещу корупцията по високите етажи. Получавала е заплахи за убийство приживе заради разследването си на службата Закрила на детето на Съединените Щати. 

И тя представя официален правителствен доклад, озаглавен "Корумпираният бизнес на службата Закрила на детето". В този доклад разкрива случаи на корупция, злоупотреба на високопоставени педофилски кръгове и трафик на деца между различни щати и различни държави, като голяма част от децата се продават за проституция. Изнася и официални статистики, че шест пъти повече деца умират в приемна грижа отколкото в собствените си семейства. Говори и на световния конгрес на семейството в Амстердам и данните, които изнася, са на разположение. От него също има записи и всеки желаещ може да ги гледа и слуша. И ето думите й: "Социални работници задържат и унищожават доказателства и прекратяват родителски права неправомерно и напълно безнаказано. Съществува огромна бюрокрация, съставена от съдии, служебно назначени адвокати, социални работници и държавни служители, терапевти, психолози, психиатри, приемни родители, осиновители и т.н. Животът на милиони хора е контролиран и се отнемат човешки и религиозни права. Някои от децата са били отнемани от училища, от болници, а някои през нощта от домовете им, както това се е правело в най-мрачните и страховити времена от човешката история. Родителите на отнетите деца обаче са задължени да плащат за отглеждането на децата си, докато в същото време им е забранено да ги виждат". Тя заявява също и следното: "Това са престъпления срещу човечеството и това ще е нашето бъдеще и бъдещето на децата ни, ако не се изправим заради тях и не отстояваме и техните и своите права". И още: "Конвенцията за правата на децата на ООН е против родителите и децата и против всеки здрав разум". Легализира се едно ново робство през 21-и век и нова тирания, невиждана досега в света. Автори са глобалистите, които тръбят до прегракване какви борци за човешки права са. Докато садистично и коварно, зловещо, подмолно и чрез измама узаконяват злото и извращението и погазват всяко човешко право, дори това да запазиш най-скъпото на сърцето си - своето дете. 

И така, правото на пълнолетния родител да взима решения вместо все още незрелите си деца се оспорва от институциите и новите закони, а пропагандата чрез медиите все по-кресливо внушава, че българинът е егоистичен и назадничав родител, неспособен да се грижи за децата си така, както институциите биха се грижили. Внушението е, че трябва да сме по-разкрепостени, например като голата вещица на метла, която се явява спасител на деца от изостаналите и  негодни за нищо родители.

Във връзка с това, апелирам към социалния антрополог Харалан Александров да си помисли, да каже: 

Тъй като ние, "обезумелите" родители, не успяхме да изкопчим отговор от Агенция Анимус, отговорна за спешния детски телефонен номер, отправете вие тези три въпроса към тях:

Защо логото им е вещица?
Защо е гола?
И защо е яхнала метла?

Това не са риторични въпроси и ние няма да се спрем, докато нещата не се изяснят. И нека не се измъкват с общи приказки за добрите им намерения или полезната им дейност, защото ни дотегна от безкрайни  манипулативни трикове и жонглиране с метли. Следим събитията в пресата и в социалните мрежи и знаем добре каква е нагласата на хората. Не само аз, но всички ние, български граждани и родители, очакваме публичен отговор на тези въпроси. Освен това нека е ясно, че отлагането на вещерските закони за "законово" отвличане на децата ни с половин година ще ни замаже очите. Яростната и злостна пропаганда срещу нас за пълното съсипване на образа ни като български родители няма да ни откаже да браним своите семейства от посегателството на корумпираните. Държа да подчертая отново, че сатанинското красноречие не би ни отказало да защитим децата си от норвежки, от местни и от всякакви други вносни вещици. 

Автор: Зеница Цонева, българска майка

Редакцията на Lupa.bg дава трибуна на писмото на г-жа Цонева, изпратено до медията ни, във връзка с предстоящото влизане в сила на Закона за социалните услуги, както и заради повсеместното неглижиране на проблемните текстове, заложени в него, под претекст, че няма "Стратегия за детето", въпреки поразителната им прилика именно с нея.