Едни от най-атрактивните трапезни маси, достъпни за всеки дом. Вижте ги!

Топ
10:29 - 12 Април 2023 (обновена)
8846
Едни от най-атрактивните трапезни маси, достъпни за всеки дом. Вижте ги!

Обичате ли да се отличавате от тълпата? Харесва ли ви да сте от хората, за които казват, че имат характерен стил и неподправен вкус?
За личности като вас сме подбрали тази селекция от атрактивни трапезни маси, с които да направите дома си място, на което всички да се възхищават. Готови ли сте да видите модели, които ще ви оставят без дъх?
Да започваме!

Разтегателна маса KRAG - екстравагантното бижу в центъра на трапезарията!

Несъмнено подобен модел не се среща често. Масивната и нестандартна основа на KRAG в комбинация с красив керамичен плот ще придаде на всяка трапезария стилен и изискан вид. Въртящият механизъм за разтягане на масата я прави не само удобна, но и изключително практична в ежедневието.

Трапезна маса DUKLA - ослепителен блясък и стил.

Като стана въпрос за стил и практичност, не можем да не споменем DUKLA. Тя впечатлява с ултра модерен дизайн, а блясъкът ѝ е наистина изящен. Това се дължи на интересната основа от неръждаема стомана, която допълнително подсилва усещането за лукс и изискана атмосфера.
Моделът е снабден със синхронен механизъм, благодарение на който плотът достига до 200 см в разтегнато състояние.

ELISTA - симетрия и съвършенство!

Модерна и функционална, тази маса се комбинира лесно с различни цветове столове и пасва на почти всяка трапезария. Краката ѝ са изработени от праховобоядисан метал, а плотът от  керамика. Конструкцията ѝ дава достатъчно пространство, което позволява свободно движение на хората, които ще съберете около нея.

Трапезна маса TARNOW - грациозна и изискана визия.

Ако сте почитатели на луксозните мебели и искате трапезарията ви да отразява високия ви стандарт на живот, маса TARNOW е точният избор за вас. Моделът има функция за разтягане, а визията му може да бъде срещната само между страниците на луксозно списание за интериорен
дизайн.
Добрата новина е, че в момента част от моделите са включени във великденските намаления на мебели Carmen и могат да бъдат закупени на атрактивни цени до края на месец април! Разгледайте и останалите отстъпки онлайн или намерете вдъхновение в шоурумите в цялата страна на адреси:
София, бул. "Брюксел" 14,
Пловдив, ул. "Нестор Абаджиев" 13,
Варна, бул. "3-и март" 30А,
Бургас, ул. "Одрин" 50