Егати държавата, дето я командват миризливи бакшиши и триперливи сервитьорки

Бас хващам, че нито един от чичаците на „Орлов мост“ не може да формулира членоразделно защо е паркирал колата си там

Коментар
21:00 - 10 Октомври 2022
21996
Егати държавата, дето я командват миризливи бакшиши и триперливи сервитьорки

Всеки ден панславянската кремълска пропагандна машина ни убеждава за либералния ужас и цивилизационен апокалипсис, които носят кресливите малцинства на транссексуалните, чернокожите, арабите и войнстващите феминистки. Страхуваме се от педерасти и лесбийки, бежанци и дюнерджии, а не виждаме, че отдавна държавата ни е превзета от най-долнопробните социални слоеве и продажните им водачи – вмирисаните таксиджии и проскубаните сервитьорки на Ричи Алибегов.

Що за жалка пасмина сме, щом позволяваме най-нискообразованите и нравствено скопени социални групи да ни диктуват дневния ред? Кой е на първа линия, когато общественото напрежение достигне точката на кипене? Беззъбите наркомани от футболните агитки, мухлясалите от висене на стоянката бакшиши, келнерките, боклукчиите и хигиенистките. Те са истинските водачи на народа ни. Стефан Янев спокойно може да си прекръсти недоносчето от „Български възход“ на „Български брояч с помпа“.

Така стана и онзи ден, когато стотици тиквеници с жълти коли се изсипаха на „Орлов мост“ посред нощ и набримчиха клаксоните, защото един 150-килограмов техен авер тръгнал да бие някакъв младеж, но задръстените му от майонеза и салам артерии не издържали и се тръшнал от инфаркт. Чак не заслужават да припомням ужасяващия кошмар от 2001-а година, когато изчезна малкият Пепи Терзийски. Тогава вечно солидарните бакшиши мигом се изсипаха на жълтите павета да настояват за оставката на премиера Иван Костов. А нещастното дете се оказа удушено от собствената си откачена майка.

За невижданото струпване на 1500 таксита след убийството на шофьора Емил Емилов през зимата на 2007-а година няма и да напомням. По онова време министър на вътрешните работи беше Румен Петков, а както знаем от Бойко Борисов, когато дъртите комунисти са на власт, може да се случи всичко. Пак добре, ако се разминем без наводнение, земетресение или не изригне Кожух планина.

Все тая, фактите са ясни – когато демонстрацията на гражданско общество идва откъм бакшишите или келнерките на Алибегов, резултатът е ясен - абсолютно неадекватни искания, истеризиране на ситуацията, излишен шум и нулеви резултати. Само че политическата класа удобно си отглежда и нежно гали малограмотните и агресивни съсловия, за да може да ги използва за собствените си цели при всеки удобен случай.

Бас хващам, че нито един от чичаците на „Орлов мост“ не може да формулира членоразделно защо е паркирал колата си там, какво иска и кой точно трябва да му го даде. Макар иначе да знае всичко за кемтрейлс, графеновия оксид във ваксините и кой-кого опъва в кулоарите на Народното събрание и в клозетана „Плаза“.

Все пак не бива да се обобщава генерално за цялата каста на таксиджиите - и на мен ми се е случвало шофьор да ме попита дали да си загаси цигарата и по кой маршрут желая да минем. Около 3 пъти за последните 30 години, ама не е малко, все пак. Чудя се кога ние, журналистите, ще блокираме жълтите павета, щом някой копейкинов олигофрен реши да ни се зъби. Едва ли ще се случи изобщо.