Екшън в София: Пияна и дрогирана преби трима в магазин

Крими
20:15 - 24 Ноември 2021
10016
Екшън в София: Пияна и дрогирана преби трима в магазин

Прокуратурата повдигна обвини срещу 24-годишна жена в хулигански действия и причиняване на телесна повреда на повече от едно лице. Арогантната млада простакеса може да влезе и в затвора заради особената дързост, с която е извършила престъплението.

На 31 октомври простачката влязла в хранителен магазин в София без предпазна маска. Заместник-управителят ѝ направил забележка, а тя, очевидно под влиянието на алкохол и други субстанции, започнала да го обижда и го ударила с ръка в лицето. След това пачаврата го цапардосала и с пластмасова бутилка от безалкохолно. Обвиняемата нападнала и друг служител на магазина, като го ударила с юмрук в лицето.

Втора клиентка също направила забележка на буйстващата млада жена без маска. Тогава 24-годишната идиотка нападнала и нея, ударила я в лицето, скубала я и я издрала с нокти, съобщават от прокуратурата. И на тримата пострадали са с леки телесни повреди. Те отделно ще заведат искове срещу пачаврата.

През цялото време обвиняемата крещяла обидни и вулгарни думи, които биха изчервили дори товарачите на Сточна гара. Тя демонстративно съборила стока от рафтовете и замерила с тарелка с риба един от потърпевшите.

Образувано е досъдебно производство. В хода на разследването са направени експертизи и са разпитани свидетели. Предстои делото срещу младата жена да продължи в Софийския районен съд.