Ерос Рамацоти кацна в София с частен самолет

Италианската суперзвезда ще се разхожда 3 дни у нас преди коцерта си

Нещо за четене
17:39 - 01 Октомври 2019
3293
Ерос Рамацоти кацна в София с частен самолет

Ерос Рамацоти вече е в България, информираха организаторите на концерта му у нас от СМЕ. Италианската суперзвезда е кацнал със собствения си самолет в София в 1,30 часа през нощта. По изрично негово настояване на летището не е имало репортери. 

По време на своя престой, Рамацоти ще има възможност да се разходи из столицата, и да релаксира преди грандиозното шоу в "Арена Армеец" на 3 октомври. Изпълнителят идва със собствени готвач, който ще се погрижат за подбраното му хранително меню. За шоуто си в България Ерос пристига с 27 тира и над 80 човека екип.

Шоуто на италианската мегазвезда ще е наистина впечатляващо, анонсират организаторите. Концертът на  Рамацоти ще продължи повече от два часа, през които ще чуем както песни от новия албум "Vita Ce N'è", както и  най-обичаните му хитове през годините. Огромният интерес към концерта беше очакван и билетите се разпродадоха за отрицателно време. Ограничено количество все още могат да бъдат закупени от касите на "Арена Армеец", както и онлайн.

Входовете на зала "Арена Армеец" на 3 октомври ще бъдат отворени в 18,30 ч. Няма да има подгряващ изпълнител, и Ерос Рамацоти ще излезе на сцената точно в 20 ч.