Ето го новия на Елен Колева - британския актьор Дъг Рао

През ключалката
23:17 - 01 Януари 2022
19790
Ето го новия на Елен Колева - британския актьор Дъг Рао

Елен Колева има нов мъж, с когото да общува с космически енергии и медитации. И се маже с "волтарен" преди секс, както сама си призна.  Бившата актриса и настоящ инструктор по космоенергетика си пусна снимки с британския актьор Дъг Рао и офииално го представи за свое гадже.

Двамата с Дъг се наричат галено "идиоти", актьорът нарича ексцентричната нашенка "сладката ми идиотка".

Под една от общите им снимки в социалните мрежи, където са с очила с еднакви рогови рамки, Елен закачливо сложи коментар: "Двама идиоти, които създават убийствена поезия в самотния свят на ковид", и цитира стих на мъжа до себе си: "Накарахте совите да плачат, а щурците да мечтаят за любов", пише "Телеграф".

Дъг е известен от британски тв и кинопродукции, играе и в международни ленти. У нас най-прочута е "Колумбиана", продуцирана от Люк Бесон.  Елен пък, откакто намери себе си в космоса, се подписва с псевдонима Калевска. 

Дъг и Елен са астрални близнаци - и двамата са родени на 31 март, но той е 10 години по-голям. Рао е бил перспективен играч по хокей на лед на Англия, но избира актьорството. Тази година бе у нас през лятото за снимките на трилъра Memory и в светските среди предполагат, че тогава се е свързал на енергийно ниво с Елен. 

Дъг също се занимава с медитации и подобни практики. Съдейки по някои снимки, той позволява на българката да рисува по лицето и тялото му.