Първо в Lupa.bg: Кой хвана жартиера на булката на Благой Георгиев (Снимки, видео)

Нещо за четене
17:48 - 26 Юни 2022
24825
Първо в Lupa.bg: Кой хвана жартиера на булката на Благой Георгиев (Снимки, видео)

Бившият футболист Благой Георгиев се ожени за новата си любима Полина. Първите ексклузивни снимки от бляскавата сватба, която се състоя във Велинград, публикува Lupa.bg във вчерашния ден. Булката беше избрала два тоалета - пищна рокля за церемонията и изчистен модел без презрамки и с дълбока цепка за ресторанта. Партито бе в хотел "Алегра", който е собственост на родителите на булката.

Младите влюбени спазиха всички български традиции и обичаи, като не пропуснаха и хвърлянето на жартиера на булката Поли. Коафьорът Асен Налбантов хвана жартиера, а младоженецът Благо Георгиев се раздаде на макс, става ясно от видео, качено в инстаграм. Диджей Теди Джорджо взриви нощния Велинград с хитове, танци и забавни обичаи. Дворът на хотела бе превърнат в лъскава руска приказка, такава каквато Благо Георгиев и любимата му я виждат. Да не забравяме, че цели 13 години от футболната му кариера премина в Русия. 

Ето и видео от хвърлянето на жартиера на Поли:

https://www.instagram.com/reel/CfRIhBhIC5F/?igshid=MDJmNzVkMjY%3D&fbclid=IwAR0aa5wCPfxypz24PWwZ8wkhklWNngkR6wmqOPHbsiI0x_V01oHZ19mQi1U