Ето колко е хонорарът на Благой Георгиев от „Сървайвър“

Бившият футболист тренира усилено и е успял да свали цели 25 кг

Нещо за четене
13:17 - 28 Януари 2023
31813
Ето колко е хонорарът на Благой Георгиев от „Сървайвър“

Благой Георгиев усилено се подготвя за влизането си в „Сървайвър”. Приключенското шоу се завръща по Би Ти Ви, като снимките започват съвсем скоро. Всички известни лица, които ще участват в тазгодишната надпревара, са получили хонорар за изявата си – едни повече, други по-малко. Рекордьор по заплащане обаче е бившият футболист.

Вестник „Уикенд” пише, че Благой се е съгласил да влезе в риалити шоуто срещу рекордната сума от 400 000 лева! Част от парите – 150 000 лева, Джизъса е получил предварително, а другите ще му бъдат преведени на два транша – 150 бона след завръщането му в България, и още 100 000 лева – до месец след излъчването на последния епизод на риалитито, дочу вестникът ни.

Бившият футболист тренира усилено и е успял да свали цели 25 кг с пости, хранителен режим и упражнения. Бившият на Златка Райкова спортува ежедневно, като споделя всичко в профила си в инстаграм, където е доста активен. Съпругата Полина Спасова също често прави компания на мъжа си и тича с него, но тя само поддържа форма, а не се готви за физически изпитания.

Бившият футболист тренира сериозно за риалити състезанието

Предстоящият седми сезон на „Сървайвър” ще се излъчва почти в реално време от Карибско море. Веднага щом се озоват край най-топлите води на планетата, сървайвърите ще се сблъскат с капризите на времето, ще преживеят тежки лишения, ще влязат в серия от епични битки и ще сключват сложни съюзи. За да стигнат до финала и да грабнат титлата „Последният оцелял” в многокомпонентната игра, те ще трябва да покажат комплексни качества – устойчива психика, физическа сила, находчивост, комуникативност и стратегическо мислене. Новият сезон на „Сървайвър”, чието мото е „В непознати води”, ще ангажира изключително силно и феновете на екзотичното риалити, като единствено те ще определят кой участник ще продължава напред всяка седмица, както и големия победител в края на сезона.

Близки до Благой издават, че той е силно амбициран да победи в шоуто и физическата му подготовка е доста сериозна. Джизъса разчитал да спечели зрителите с добротата си и чувството си за хумор, които да му осигурят гласове от хората пред екрана. Отделно бившият футболист смятал, че Господ ще му помогне да се покаже в най-добрата си светлина.

Джизъса е убеден, че Господ ще му помогне да се покаже в най-добрата си светлина