Ето най-странните въпроси, задавани от гости на хотели?

Има някои потребителски желания, които са малко по-сложни за задоволяване от други

Любопитно
14:02 - 15 Ноември 2019
4226
Ето най-странните въпроси, задавани от гости на хотели?

Може да е вярно, че клиентът винаги е прав, но има някои потребителски желания, които са малко по-сложни за задоволяване от други. И персоналът на британската хотелска верига Travelodge може да свидетелства в подкрепа на това.

Най-странните искания на гостите на хотели през настоящата година варират от резервно легло за мотопед Vespa до стадо овце пред прозореца, което да помогне на госта да заспи.

Има и други странни желания, като това да бъде уредено пълнолуние по време на престоя, както и молба към персонала да гледа две пилета, пише profit.bg.

Експертът Шакила Ахмед казва: „Ежегодно приветстваме около 19 милиона клиенти в нашите 570 хотела, разположени из Обединеното кралство, а нашите служители получават хиляди интересни заявки от пътуващи бизнесмени и почиващи гости.

Когато е възможно, персоналът прави всичко по силите си да помогне на клиентите. Въпреки това има някои желания извън техния контрол, като например спиране на трафика по натоварен път, поява на Северното сияние и стадо овце под прозореца в ролята на приспивателно," допълва Ахмед.

„През последните 12 месеца екипите на нашите хотели съобщават за ръст в молбите на клиентите за помощ при предложения за брак. Един гост, например, държи да получи лодка във формата на еднорог и дъга над хотела за предложението му", допълва експертът.

Някои от най-странните въпроси, задавани от гости на хотели през последните 12 месеца, включват:

  • Можете ли да ме събудите с аларма с гайди?
  • Можете ли да напълните стаята ми с букети от магарешки бодили?
  • От къде мога да намеря пресен хагис (традиционна шотландска саздърма от агнешки дреболии)?
  • Можете ли да ми приготвите пържола от говеждо Абърдийн и да осигурите луксозно двуетажно легло за моите кучета Лади и Ласи?
  • Кое е най-доброто място за татуировки в Единбург?
  • Можете ли да ни станете кум?
  • Можете ли да запишете съобщение на служебния ми телефон с акцента на Шон Конъри?
  • Можете ли да ме научите да играя голф за 30 минути?
  • Можете ли да ми гарантирате, че Северното сияние ще се види от хотела тази вечер?