Ето защо плачат за Истанбулската конвенция

Сбърканите индивиди си присвоиха и Осми март

Коментар
11:11 - 09 Март 2020
7930
Ето защо плачат за Истанбулската конвенция

“Прогресивните” сили по света без задръжки поздравиха жените с всякакъв цвят на кожата, форма, възраст и полова идентичност. "Полова идентичност" у нас, а и навсякъде по света, е познато като джендър. То е това, което главата ти си въобразява, че си от кръста надолу, и при джендърите обикновено е обратното на отбелязаното в акта за раждане.

Съзнателно изчакахме да мине Международния ден на жената, за да не го опорочаваме. Но наглостта и арогантността на едни сбъркани по рождение индивиди минава всякакви граници и изглежда трябва периодично да им се показва къде им е мястото. Или по-точно — къде не е.

Нямаше да предлагаме на вниманието на нашите читатели тази отвратителна гледка, с която фейсбук групата Women's Rights News поздравява всички жени, ако това не беше прекрасно олицетворението на идеите и духа на прословутата Истанбулска конвенция — уж защита на жените от всевъзможните злини, които модерният свят така щедро предоставя. Както читателите ни може да забележат — защита от дискриминация и на съществата с пениси, самоопределящи се като жени. 

Това, разбира се, се случва с активното съдействие на ЛГБТ активисти, правозащитници от всякакъв сой, неколцина компании и особено на мултимилионери със сбъркана сексуалност (полова идентичност — според тяхната измислена терминология), които наливат десетки милиони в медии, университети и клиники в неистов стремеж да бъдат измислени социални теории, които да оправдаят жалкото им съществуване.

Без значение с каква диагноза ги идентифицира Световната здравна организация, индивидите с пениси, самоопределящи се като жени, постепенно избутват истинските жени отвсякъде — от тоалетните, съблекалните, басейните и сауните, професионалния спорт. На това безобразие трябва да се сложи край.

Без значение дали биологичните жени празнуват или не осми март, индивидите с пишки нямат място там. Независимо колко женствени се усещат.

През уикенда пред шотландския парламент се състоя демонстрация в защита на женските права, базирани на биологичния пол