Феновете на ЦСКА настояват: Стойчо Младенов треньор!

Гласуване показва, че Екзекутора на Ливърпул е избраникът, а след него са Христо Янев и Люпко Петрович

Спорт
12:09 - 15 Май 2019
1608
Феновете на ЦСКА настояват: Стойчо Младенов треньор!

И този сезон ЦСКА разочарова и не успя да зарадва своите фенове. От два стола червените тупнаха на земята - провалиха се за Купата и още малко остава до финалния гонг на първенството, в което Лудогорец има комфортна преднина преди три кръга преди края - 62:57.

Много от привържениците на армейците се изпокараха - кой лице в лице, кой вербално в социалните мрежи, след като ЦСКА не успя да спечели срещу Лудогорец в събота и титлата се оказа пореден мираж.

За едни е виновно ръководството - в лицето на собственика Гриша Ганчев, както и начинът на управление на клуба, а за други - самите треньори или футболисти.

Всеки има своята истина, а след като колата се е обърнала - пътища много.

В интернет започна допитване кой да е треньор на ЦСКА от новия сезон и категорично това е името на Стойчо Младенов. Повече от 67% от гласувалите в една от групите на ЦСКА във Фейсбук настояват това да е Екзукутора на Ливърпул и смятат, че той е човекът, който може да се справи със ситуацията и обстановката в клуба.

Далеч зад Младенов - с 22%, е един от скорошните наставници на тима - спечелилият Купата на България с ЦСКА като треньор през 2016 година Христо Янев.

Изненадващо за мнозина, той е следван от Люпко Петрович, който в момента се води официално съветник/помощник на Добромир Митов. Сръбската легенда, спечелил КЕШ с Цървена звезда през 1991-ва, има богат опит, но повечето фенове са на мнение, че той е твърде възрастен за този пост и може единствено да бъде в ролата на консултант. Процентът за Петкович е 6.

В останалите проценти се вместват предложения като Александър Томаш, Николай Киров, Стамен Белчев, Добромир Митов, Миодраг Йешич, който от няколко месеца е без отбор, или просто да е някой чужденец.

Разбира се, не липсваха и майтапчийски предложения - Юрген Клоп, Хасан Чинчири, отново... Любослав Пенев и т.н.