Фитнес инструктор спипа комплексар, пишел страшни мръсотии на жени от негово име

Мартин Михайлов от Мездра сам открил мошеника, представял се за него в социалните мрежи, и го накара да се извини във видеообръщение

Новини
01:33 - 13 Септември 2019
11938
Фитнес инструктор спипа комплексар, пишел страшни мръсотии на жени от негово име

Известен фитнес инструктор от Мездра залови измамник, който се представял за него в социалните мрежи пред красиви девойки, предава местен сайт.

Потърпевшият Мартин Михайлов има спортен клуб в градаи е известен в целия Северозапад със заниманието си. Преди известно време фитнес инструкторът изненадващо разбрал от близки и познати, че са получили от него лични съобщения в социалната мрежа, в които пишело неприлични неща. Някои от вулгаризмите били особено брутални.

Мускулестият мъжага останал потресен от чутото и веднага започнал да разследва какво всъщност става с профила му и кой може да го е хакнал. Оказало се обаче, че всъщност не акаунтът му е разбит, а е направен нов с неговото име. След още известно време станало ясно, че слаботелесен младеж е свалил няколко от снимките от профила на якия Мартин и направил фалшив профил. От него той разпращал настойчиви покани за интимни ласки на жени. На някои от дамите говорел откровени мръсотии.

Не след дълго фитнес инструкторът заловил измамника го накарал да си признае какво е сторил. Той заснел откровенията на мошеника на видеоклип, в което онзи се извинява на всички, които е засегнал от името на Мартин Михайлов. Така ситуацията била разрешена без изобщо да се стига до полицията...

Малко по-късно обаче клипа бе изтрит от потребителя и по тази причина не можем да го прикачим към текста.