Фотобомба: Сестрата на Бойко гушка Лоренцо на Софи

Нещо за четене
12:12 - 21 Април 2019
17867
Фотобомба: Сестрата на Бойко гушка Лоренцо на Софи

Младоженката Софи Маринова пусна в социалните мрежи любопитна снимка от раждането на сина си Лоренцо. На архивното фото от 2002 г. прясната майка Софка се кипри до известната неонатоложка и сестра на Бойко Борисов д-р Красимира Иванова, завеждащ отделение в „Света София”, която е гушнала малкия бебок.

Лоренцо Игнатов, който това лято става на 17 години, с нетърпение очаква майка му и младият й съпруг Гринго да го дарят с братче или сестриче. Тийнейджърът набра популярност още като съвсем малък, когато се появи в един от хитовете на Софи Маринова. С това обаче изявите му не приключиха. Момчето се очертава достоен наследник на гласовитата си родителка и също като нея се е посветило на музиката.

Той вече може да се похвали със самостоятелна песен, озаглавена "В атака", и многобройни почитателки. Със сигурност ще има и още много музикални изяви в бъдеще.

Самата Софи Маринова също се надява детето ѝ да я надмине по талант. Тя е изключително горда с него и е убедена, че тепърва му предстоят много звездни моменти.