Фотобомба в Lupa.bg: Алла Пугачова в банята

През ключалката
15:00 - 15 Април 2019
11087
Фотобомба в Lupa.bg: Алла Пугачова в банята

Уникална ретро снимка бе публикувана в руските медии в навечерието на 70-годишния юбилей на руската естрадна прима Алла Пугачова, която днес празнува рождения си ден. Снимката е от далечната 1978 г. и на нея примадоната на СССР е по бански се забавлява в руска баня в компанията на трима мъже – на тогавашния си съпруг Евгений Болдин, на директора на талинския Дворец на културата и спорта Николай Зинцов и на известния руски поет Иля Резник, написал многобройни песни за примата.

Фотографията е направена докато Пугачова е на снимки в естонската столица Талин. С днешна дата надписът под снимката гласи: „Алла Пугачова празнува в банята втория рожден ден на Максим Галкин”. Тогава бъдещият й мъж е на 2 години, тъй като е роден през 1976 г. Ироничният надпис цели да иронизира слабостта на певицата към силния пол и най-вече влечението й към по-млади мъже. Както е известно разликата между Пугачова и Галкин е 27 години. разликата между естрадната легенда и предишния й мъж Филип Киркоров пък е 18 години.

А така изглежда Алла през същата 1978 г. и пак в Талин, само че по време на снимки

На рождения ден на певицата стана ясно, че руснаците са избрали „Милиони червени рози” за най-популярната песен в репертоара на Пугачова.

По случай 70-ия юбилей на Алла Борисовна Lupa.bg публикува някои от най-емблематичните ретро фотографии на примата, която бе обявена за звезда първо в България. Историята помни, че признанието за таланта на Пугачова идва от фестивала за българска забавна песен „Златният Орфей” през 1975 г., когато тя получава Голямата награда с песента „Арлекино” на Емил Димитров. 

Певицата на 10 години

Пугачова като ученичка

Примата по време на концерт в Перм, 1977 г.

Естрадната прима редовно участваше в новогодишните забавни програми на съветската телевизия

Примадоната не се страхуваше да експериментира с имиджа си