Фотобомба: Юлиан Вергов награби Марта Вачкова

Двамата актьори се целуват страстно

През ключалката
20:45 - 12 Април 2019
23221
Фотобомба: Юлиан Вергов награби Марта Вачкова

Марта Вачкова и Юлиан Вергов се щракнаха как се целуват страстно. Дамата колеги не крият, че са много добри приятели, но ошашкаха почитателите си с интимностите, които са далеч от приятелски.

Марта се похвали с две снимки, на които е впила устни с доц. Банков от сериала "Откраднат живот", но фотосите стояха на профила й едва 6 минути, видя Lupa.bg. Почти веднага след това тя изтри кадрите.

"Няма как да не обичаш Юлиян Вергов. Той е прекрасен актьор и колега. Много трудно се направих, че не харесвам Юлиян в първите епизоди на новия сезон", това каза преди време Марта за своя колега. В поредицата тя е против образа на Вергов и го критикува постоянно, но в действителността нещата са доста по-различни.

Навръх Свети Валентин щерката на Григор Вачков се обясни в любов на Вергов и застана с червено гумено сърце пред постера с образа на доц. Виктор Банков от софийската болница „Св. Анастасия”, където се снима хитовия сериал.

Едва ли някой подозира, че Вергов и Вачкова са повече от приятели, но актрисата все пак бързо свали снимката за да не се породят слухове, че имат интимни отношения. През ноември 2018 година Юлиан се целуваше с друга своя колежка - Теодора Духовникова. Явно в актьорските среди впитите устни се приемат за нещо нормално и съвсем приятелско.