Гадателката Теодора: Берлускони вярваше в дарбата ми, той ми даде старта!

Чакаше момента да покаже на хората, че обича народа и държавата си и се бореше Италия да бъде на пиедестал, да е локомотивът на Европа

Шоу
13:59 - 14 Юни 2023
4768
Гадателката Теодора: Берлускони вярваше в дарбата ми, той ми даде старта!

Силвио Берлускони е простил предателствата, заяви Теодора Стефанова, прочутата като неговата лична гадателка нашенка, дето за десетилетия да няма нито една вярна прогноза, след кончината на бившия италиански премиер.

„Много го болеше от предателствата. Всички предателства в политиката той прости. Казваше ми: „По-големият, бащата винаги прощава на децата си“, каза Теодора и заяви още: „Много е специален за мен, много го обичам, много го ценя. 

Трудно ми е да говоря за него в минало време. В живота беше прекрасен дядо, прекрасен баща. Успя да обедини децата си да се подкрепят и уважават“.

Въпреки болката си от загубата тя сподели, цитирана от „Телеграф“: „Силвио бе голям лидер, един голям човек, с голяма душа и сърце.

Притежаваше огромно богатство – не става въпрос за парите, а за духа. Даде ми старт в живота, повярва в мен. Беше много интелигентен, харизматичен“.

Теодора отбеляза: „С Милан изживяхме най-прекрасните моменти – всичките тези купи, които спечели, Купа на шампионска лига, шампионата и всякакви трофеи. Там бяха сърцето и душата му.

И сега Монца - мечтата му бе да види отбора да се бори за едно от първите места. Работеше усилено за следващите избори в европейския парламент“.

Теодора каза: „Силвио Берлускони беше най-преследваният човек на планетата с тези дела, които бяха скалъпени.

Последният ни разговор бе по телефона. Той ми благодари и ми каза, че са отпаднали всички обвинения. Почувствал се като свободен човек“.

Гадателката добави: „Каза ми: „Ти си добър човек, запази всичките тези принципи, които притежаваш, имаш способността да виждаш в бъдещето, нека твоята мисия да бъде със сърце и душа, обърнати към хората“.

Беше му много тежко това преследване толкова много години. Чакаше момента да покаже на хората, че обича народа и държавата си и се бореше Италия да бъде на пиедестал, да е локомотивът на Европа. Да покаже на младите хора, че с упоритост и труд може да се постигне всичко“.

Теодора си спомни: „През 1992 г. срещата ми с него ми даде старт. Няма да забравя и срещата ни през 1993 г., когато заедно с г-жа Дарина Павлова ни покани на „Вила Чертоза“. Тя направи и една програма в неговия канал, събра 4 поколения италианци в Америка, за да докаже, че италианската мечта може да се сбъдне.

И бе наградена от Джорджо Наполитано. Предаването бе с голям успех. Берлускони имаше много голям респект към нея, към децата й“.