ГАДЖЕТА? Ослепителна палестинка завъртя главата на Гришо (СНИМКИ)

Спрягат манекенката Бела Хадид за новата муза на тенисиста

Тенис
11:55 - 23 Август 2020
14001
ГАДЖЕТА? Ослепителна палестинка завъртя главата на Гришо (СНИМКИ)

Тенис ракета номер 1 на България Григор Димитров има нова муза. Това е ослепителната манекенка  Бела Хадид, която е дъщеря на палестинския милиардер Мохамед Хадид. Гришо е луднал по красотата на екзотичната световноизвестна моделка, като харесва всяка нейна снимка в Инстаграм.

Мнозина вече смятат, че между американския супермодел от палестински произход и хасковлията вече прелитат любовни стрели. 

Българският тенисист се познава повече от година със сексапилната Бела, която мнозина определят за най-красивия модел в света. Родната тенис звезда и супермоделът се запознават през декември 2019 г. на модно шоу на "Диор". Там Гришо се засече с редица знаменитости, сред които и бившият футболист Дейвид Бекъм. Именно тогава Григор бива пленен за първи път от изяществото на Бела.

Откскоро обаче Григор показва огромен интерес към нея, като харесва всяка публикация на палестинката в социалните мрежи. Интригуващ фотос на красавицата намеква, че българският спортист и Хадид може би се срещат. На снимката брюнетката събира слънчеви лъчи, полегнала с книга в ръка на тенискорт.

Бела е бивше гадже на баскетболиста от НБА Джордан Кларксън, свързвана е и с други известни спортисти. Тя е само на 23 години, но света е в краката й. Дъщеря е на бивша моделка и мултимилионер от палестински произход. 

Рекламно лице на Диор и Булгари, Бела Хадид е една от най-скъпоплатените модели в света. Жената с най-красивите котешки очи обича да разделя свободното си време между семейното ранчо в Пенсилвания и пентхауса си в Сохо. За него брои наскоро 6 милиона долара, като най-ценното там е просторната тераса, в която тя събира тен и прави бляскави купони. Въпреки че през последните години е по-кротка, преди време се забъркваше в поредица от лудории, една от които приключи в полицията след каране в нетрезво състояние и отнета шофьорска снижка.

Бела имаше дългогодишна връзка с Ейбъл Тесфайе, познат като The Weeknd - канадски певец, автор и продуцент на песни. В момента, подобно на Гришо и Бела не демонстрира, че има гадже.

Последната сериозна приятелка на Григор Димитров беше американската певица Никол Шерцингер. Връзката им продължи повече от три години и дори се говореше, че обмислят да имат общ наследник. 42-годишната Никол се запозна с родата на тенисиста в Хасково при посещението й в България. Изненадващо през 2019 г. тя обяви, че вече е свободна.

Според слуховете разликата във възрастта и желанието на Шерцингер да има наследник, което се разминавало с вижданията на 29-годишния Григор дали му е време за бебе, сложили край на връзката им. Впоследствие не една хубавица бе спрягана за половинка на Димитров, но до този момент той не е показал жена до себе си. Хасковлията имаше и връзка с руската тенис звезда Мария Шарапова.

Дали симпатиите между Бела и Гришо ще прераснат в нещо повече от "лайкове" в социалните мрежи предстои да видим.