Галена даде 3 бона за парфюми в Дубай

Певицата сама си забърква ароматите

Топ
12:06 - 12 Април 2024
3965
Галена даде 3 бона за парфюми в Дубай

За Галена луксът отдавна е начин на живот, поне що се отнася до онова, което изпълнителката си купува редовно - маркови дрешки, козметика и парфюми. Последното обаче, особено много я привлякло. 

Оказва се, че освен за скъпи и модерни дрехи обаче, тя обича да харчи и баснословни суми за парфюми. И то не какви да е, а създадени лично от нея и по неин вкус, пише "Галерия".

Нещо повече - певицата не просто разчитала да избира ароматите си по това колко по-скъпи са в парфюмерийните бутици, а имала привилегията сама да си ги "забърква" сякаш е професионалист. За целта изпълнителката от Смядово пътувала до Дубай, където имала честта да бъде специален клиент на местна лаборатория за създаване на едни от най-скъпите ориенталски аромати.

Поне два пъти годишно, Галена си записвала час за посещение, като от бутиковата фабрика предоставяли на клиентката си всички удобства в процеса на създаване на собствени аромати, пише още изданието.

Цената на това удоволствие обаче не е никак скромна. Галена брояла по 1500 евро, което са приблизително 3 бона, разкриват източниците ни. Такава сума обаче е нищо в сравнение с парите, които Галена харчи за дрехи и чанти.

Певицата е пристрастена към скъпите вещи и в гардеробната й има тоалети и аксесоари за стотици хиляди лева. 

Освен това звездата обичала да инвестира и в скъпи дрешки с колекционерска стойност. За тях разчитала много на стилиста си Добри Киряков, който не просто имал вкус към модата, но и достатъчно връзки в чужбина, за да й намира актуални находки.

Галена нямала нищо против те да са и втора употреба, защото това е доста развит бизнес в чужбина и лредлагал страхотни дизайнерски творения, които нямало как да открие чисто нови, тъй като са лимитирани или пък стари колекции.