Галин скочи на "Капките"

Топ
17:48 - 23 Март 2022
4768
Галин скочи на "Капките"

Фолк певецът Галин не спести критичното си мнение към шоуто "Като две капки вода". Младокът избухна в инстаграм, където призна за наблюденията си, че изпълнителите от фолка жанра биват представяни пародийно от актьорите, като по този начин нарочно са осмивани в риалитито за преобразявания.

Припомняме, че Дарин Ангелов инкасира сериозна доза критики заради превъплъщението си в образа на Камелия в „Като две капки вода“. Актьорът получи доста упреци не само от фенове на певицата, но и от нейни колеги, въпреки че получи най-силна подкрепа и стана победител в епизода на шоуто. 

„Защо почти всеки образ на фолк изпълнител в „Капките“ трябва да е свързван с подигравка. Аз съм бил на поне 10 участия на Камелия и никога не съм я видял да сяда в скута на някой “ – заявява певецът по повод изпълнението на мега хита „Луда по тебе“.

По този начин даде да се разбере, че тотално не е съгласен с фриволното поведение, демонстрирано от Дарин, докато пресъздава образа на огън момичето на фолка. Зрителите видяха как актьорът показва флирт с Юлиян Вергов и дори го целува страстно, играейки фолк легендата. В подкрепа на своята обективност Галин пусна и клипче от участие на Камелия, за да онагледи какво е нейното сценично поведение. Той изрази и своите адмирации към Есил Дюран за брилянтните й изпълнения на живо.