Георги Първанов друса хоро с Нелина

Ексклузивно
15:17 - 13 Декември 2019
5492
Георги Първанов друса хоро с Нелина

"Мисис Баба" Дони Чачова и съпругът й Стойно Чачов вдигнаха благотворителен бал. "Звезди пеят и танцуват за децата на Стрелча" е инициативата на семейството. "Набраните средства от куверти и томбола ще бъдат дарени на децата сираци и полусираци от община Стрелча. Всяко дете заслужава щастлива, уютна и красива Коледа", казват организаторите.

Любими родни изпълнители подкрепиха традиционния благотворителен бал на кметското семейство. На сцената за децата на Стрелча излязоха Бинка Добрева, Кристина Димитрова, Нелина, Дара Екимова, Атанас Месечков, фолклорен квартет "Славей", Галияна Арсова, Цвети Радойчева, Светослав Стойчев, Силвия Владимирова и други. 

Фолк певица Нелина вдигна президента Георги Първанов на крака. Бившият държавен глава се хвана на хорото и показа завидни танцови умения.

"За мен и съпруга ми, Коледните чудеса започнаха! Всеки участник в благотворителното събитие “Звезди пеят и танцуват за децата на Стрелча” е истинско чудо! Гостите ни и всички, които ни подкрепиха, отделяйки време и средства ни помогнаха да съберем над 10 000 лв. Очакваме още постъпления, за да обявим сумата, която ще бъде разпределена между деца сираци и полусираци от община Стрелча. Вълнувам се и търся думи, с които да изразя благодарността си! Коледният концерт, с който ще зарадваме децата на Стрелча ще се състои на 20-и декември! Нямам търпение да видя грейналите им усмивки! Благодаря ви от цялото си сърце", написа в личния си профил Дони Чачова.