ГЕРБ изригна срещу Петков: Нагъл дебелокож мерзавец!

За хората на Борисов лидерът на "Промяната" е "откачалка, дистанцирана от реалността"

Политика
13:00 - 14 Октомври 2024
9654
ГЕРБ изригна срещу Петков: Нагъл дебелокож мерзавец!

Това, че политиката е доста мръсна работа, за пореден път намира потвърждение. Бившите „некоалицианни партньори” на Кирил Петков в сглобката го нападнаха с каруцарски обиди в социалната мрежа след негово интервю по Нова тв. „Нагъл дебелокож мерзавец”, „откачалка”, „тяло с двама души в него” са само част от епитетите,  с които видни гербаджии засипаха лидера на „Промяната”.

Повод за възмущението им стана участието на Кирил Петков в Нова тв, където тай недоумява как „просто така” са арестували Джейхан Ибрямов от АПС на Доган, без на никой „да му мигне окото”.

„Думи на един лицемер, който добре знае как се правят арести по неотложност с предварителна подготовка! Замълчи!!!”, реже го Севделина Арнаудова, която беше потърпевша от подобни действия, когато Петков беше премиер.

„Нагъл дебелокож мерзавец. Никога политиката не е познавала по-налуден и дистанциран от реалността човек”,

подкрепя я Георг Георгиев. Малко след него в дискусията се включва и Делян Добрев:

"Разбирам ли правилно? Kiril Petkov жали за незаконен арест на човек на Доган, а Кирил Петков - министър-председател на България арестува без никакво основание Борисов, Арнаудова и Горанов? Сигурен бях, че са двама в това тяло. Сега имаме и доказателство!”,

казва той. В този дух е и коментарът на Николай Нанков:

„Точно тази откачалка няма никакво, ама никакво право, камо ли морално такова, да коментира темата. Гьонсуратлъкът, наглостта и самозабравянето им са преминали всякакви граници. Но в този живот всичко се връща. Рано или късно…”

Петър Троянов пък е по-скокоен в репликите си. "Респект към разносвача на пиците му, много е добър!", лаконично вметва той. 

След този безмилостен залп в социалните мрежи ще е интересно да се види каква точно ще е следващата "сглобка".