Главесекът на Радев: Божанката е като Божинката

Димитър Стоянов се включи в престрелката между БСП и "Дондуков" 2 в разгара на политическата криза

Общество
08:35 - 20 Юни 2022
7605
Главесекът на Радев: Божанката е като Божинката

Димитър Стоянов - главният секретар на президента Румен Радев и сочен за евентуален нов служебен премиер, се изгаври с депутата от БСП Явор Божанков като го сравни с титана на мисълта в родния футбол Валери Божинов. 

„Божанката конкурира Божинката …“, написа Стоянов в личния си профил в социалните мрежи. Повод за коментара на Димитър Стоянов е декларацията на горнооряховския депутат, че Радев е разочарование. 

Престрелката между левицата и "Дондуков" 2 започна миналата седмица, след като държавният глава размаха пръст срещу търговията с депутати на фона на нестихващия галоп на инфлацията и липсата на подкрепа за народа. 

А лично шефката на социалистите Корнелия Нинова размаха пръст на Радев навръх рождения му ден в събота, като го обвини, че насаждал тежки внушения срещу правителството по отношение на ветото над Северна Македония.

"Да използваш истинското родолюбиво чувство на българите, за да си правиш политически пиар и да трупаш личен рейтинг е подлост", написа тя и взриви редиците на БСП.