Голият културист от изборите няма да вземе нито лев за шоуто

"Информационно обслужване" се разграничи от "непристойното поведение" на Костадин Ножаров

Новини
12:52 - 16 Януари 2024
3648
Голият културист от изборите няма да вземе нито лев за шоуто

Младежът, който се разсъблече и демонстрира мускули по време на броенето на изборните бюлетини от балотажа на местните избори, няма да получи нито лев за шоуто. Кадрите обиколиха социалните мрежи и Костадин Ножаров се превърна в звезда. 

Момчето обаче е разочаровано, защото няма да получи очаквания 1000 лева хонорар за демонстрацията. Няма и официално обяснение защо ще остане без възнаграждение за труда си. Опитва се да разбере кой е взел това решение, но не получава отговор.

„Веднага след случката ми звънна моят отговорник за длъжността и ми каза, че според него вероятно няма да ме извикат втори път“, коментира Костадинов.

От „Информационно обслужване“ излязоха с писмена позиция, в която заявиха, че се разграничават от непристойното поведение на външен сътрудник, не е техен служител, а е нает само на граждански договор.

Всички служители, наети на граждански договор, се обучават и се запознават с работата, която трябва да свършат.

Костадин казва, че не е бил предварително запознат с Етичния кодекс на дружеството, а само с работните правила и правилата по въвеждане на поротоклите.

Момчето има и дигитален договор, в него също го няма описан Етичния кодекс, а само длъжности и задължения, както и наказателни клаузи относно изнасяне на данни.

Костадин блесна в тв ефира, докато репортерка от бТВ предаваше на живо в нощта след балотажа. Тогава на заден фон изскочи младеж, който демонстрира тренираното си тяло. Докато останалите в "Арена Армеец" броят бюлетини след балотажа, мъжът демонстрира пози, наподобяващи тези по време на състезание по културизъм, е по-късно смъкна и тениската, за да покаже мускули и в гръб. 

Костадин не получава възнаграждението си както за балотажа на местните избори, така и за първия тур.

Той търси информация от различни източници, но никой не може да му каже кой конкретно е взел решението за това. Така младежът не може да стигне до човекът, от който може да очаква парите си.

Мускулягата изобщо не смята, че е нарушил Етичния кодекс на „Информационно обслужване“, но е съгласен, че може да го накажат, като не го извикат повече.