ГОРКАТА ЛИНДА: Кирил Петков оплешивява скоротечно

Спокойно, двойникът му Джон Траволта от десетилетия носи перука

Политика
15:30 - 23 Септември 2024
5795
ГОРКАТА ЛИНДА: Кирил Петков оплешивява скоротечно

Лидерът на „Продължаваме промяната“ Кирил Петков се гордее с гърстата си, черна коса, която отдавна се носят слухове, че боядисва, за да си придава младежки вид. Наскоро той публикува снимка със съпругата си Линда и двете им дъщери, направена по време на семеен излет в природен парк „Витоша“. На милия кадър обаче ясно си личи, че бившият премиер е започнал скоростно да оплешивява.

Според близки на политика очебийното намаляване на гъстотата на иначе толкова ембелематичната за имиджа му коса се дължи на огромния стрес, на който е подложен, и на факта, че обществото гледа под лупа всяка негова стъпка и го подлага на непрестанни критики.

Напоследък Кирил Петков не излиза от медийните заглавия с все по-странните си изцепки като за "Списъкът на Шиндлер", което вдъхнови безброй интернет шеги на негов гръб, а те явно не му понасят толкова добре.

В комбинация с това са и политическите сътресения, на които е подложена партията му, както и напрежението покрай предизборната кампания.
Проблемът е умело прикриван по време на различни негови изяви посредством тъмна пудра за коса плюс добро фиксиране на прическата, които замаскират олисяването.

Оригиналният Джон Траволта също от години не разчита на истинската си коса

Но този метод не действа по време на физическа активност, съпроводена с потене, както протича една разходка из Витоша в края на лятото. Затова по време на кратката им семейна екскурзия косата му е в натурален вид.
Отново негови приближени са споделили, че бившият премиер вече е прибегнал до лечение, като използва стимуланти за коса на известна марка и се надява по този начин да обърне процеса.

Петков обаче имал подготвен резервен план, в случай че не успее да се справи с подходящата козметика, а той е посещение в клиника по лечение на косопад и по-конкретно такава за трансплантация на коса, пише "Ретро".

Според слуховете Линда била на мнение, че съпругът ѝ трябва да се довери на елитна канадска клиника в Торонто, която е с най-високия рейтинг на успеваемост в страната, но Петков смятал да се спре на по-близка опция и да избере турски специалисти в Истанбул.

Интернет шегаджии обаче му предлагат още по-лесен вариант – да си обръсне главата или да мине на тупета, точно както направи спряганият за негов двойник – известният американски актьор Джон Траволта.