Хайманата и фен на Левски Иван от Айтос беше арестуван заради наркотици

Във фитнес маниака, който ще бъде подведен под отговорност и за грабеж, са намерени метамфетамин, марихуана, както и краден телефон

Топ
14:04 - 30 Август 2019
7997
Хайманата и фен на Левски Иван от Айтос беше арестуван заради наркотици

27-годишният айтозлия Иван Овчаров е арестуван от криминалисти в Бургас с марихуана и метамфетамин, информира Флагман.бг.

В квартирата на Овчаров на ул. "Калофер" в ж.к. "Лазур" е открито известно количество дрога. Той е криминално проявен и осъждан.

Ченгетата са заковали Иван и за друго престъпление - в съучастие с Никола Великов, на 28 години от Бургас, са извършили грабеж на смартфон от 18-годишен бургазлия в центъра на града. Двамата са притиснали тийнейджъра и са го тарашили на ул. "Филип Кутев", твърдят разследващите.

Очевидци разказали, че Иван дълго време е живял при родителите си в Гърция. На никому не е известно да има и един ден трудов стаж.

Иван Овчаров се оправдал пред бургаската медия, че нямал нищо общо с грабежа на телефона. Извършител бил Никола Великов, а телефонът открит в заложна къща.

"Имах проблем с хазяйката, тя е пуснала сигнала в полицията. Подхвърлиха ми наркотиците и арестуваха", твърди Иван. Той смята, че е много вероятно хазяйката от жилището, което е обитавал на ул. "Калофер", да е подхвърлила метамфетамините и марихуаната.

Иван призна, че е съден, но било отдавна за други престъпления. Все още не бил реабилитиран, поясни той.