Хънтър Шафър лъсна само по перо на "Оскар"-ите (СНИМКИ)

Актрисата, която е активист за правата на ЛГБТ общността, скандализира с облекло

Новини
15:33 - 13 Март 2023
4343
Хънтър Шафър лъсна само по перо на "Оскар"-ите (СНИМКИ)

Хънтър Шафър изглеждаше сензационно, докато позираше на партито след Оскарите на Vanity Fair 2023 в Бевърли Хилс в неделя. 24-годишната транссексуална актриса се осмели да се разголи, носейки перо и перлена копринена пола, които не оставиха нищо на въображението.

Актрисата, която е известна с авангардния си моден усет, уверено позира пред камерите, докато гостите на звездното събитие гледаха със страхопочитание.

Трансзвездата завърши тоалета си с високи токчета с каишки и разпусна свободно русите си коси.

Хънтър избра естествен грим, за да покаже красивите си черти.

Хънтър e и модел. Тя работи с големи брандове като Tommy Hilfiger, Calvin Klein и Teen Vogue, които я включиха в списъка си „21 под 21“ през 2017 г.

Шафър ударно навлезе в актьорската професия, получавайки първата си роля в хитовия сериал на HBO "Еуфория" през 2019 г.

Заедно с главната си роля в сериала, Шафър също е съавтор на епизод със създателя на шоуто Сам Левинсън и е един от изпълнителените продуценти.

В тийнейджърската драма Шафър играе трансджендър гимназист Джулс, който бързо става най-добър приятел на Руби „Рю“ Бенет, изиграна от Зендая.

HBO поднови "Еуфория" за трети сезон, но засега не е обявена премиерна дата.

Хънтър е в щастлива връзка с колегата си Доминик Фике, който играе Елиът във филма.

Пред изданието GQ Доминик казва, че е толкова поразен, че се опитва да вижда Хънтър възможно най-често по всеки възможен начин.

Роденият във Флорида си спомни как веднъж посетил магазина на Prada в Сохо осем пъти за четири дни, не само за да пазарува дрехи, но и за да види лицето на любовта си върху рекламите на луксозния лейбъл на витрините.

„Това е най-добрата част“, ​​казва той.