Хари и Меган бягат от Канада

Двойката ще почива с останалите кралски особи на Острова

Топ
10:59 - 20 Март 2020
2065
Хари и Меган бягат от Канада

Неотдавна 38-годишната Меган Маркъл и 35-годишният принц Хари отказаха да бъдат част от британското кралско семейство. Те напуснаха Острова и заминаха да живеят в Канада. Или поне на този етап, тъй като медиите във Великобритания гръмнаха с неочаквана новина, свързана с херцозите на Съсекс.

Според сензационните данни на в. "Сън" сега Меган и Хари са обявили официално, че ще се върнат на Острова. Това ще се случи още през лятото. Оказа се, че двамата са приели поканата на кралица Елизабет II да прекарат почивката си заедно в замъка Балморал.

Медиите на Острова припомнят, че миналата година херцозите на Съсекс отказаха да почиват с кралското семейство с мотива, че синът им Арчи е прекалено малък.

Самият принц Хари приел идеята с оживление, тъй като сметнал, че това ще е чудесна възможност за всички членовете на кралското семейство да се съберат отново.

Въпреки това през лятото Меган и Хари също така планират временно да заминат за Лос Анджелис – родният град на бившата актриса. Според близки до Съсекови те планират да купят жилище там с цел да прекарват зимата в топлия американски град.