Христо Крушарски: Изпързаляха ме със 100 бона !

Моята дъщеря е зачената на мача ЦСКА - Нотингам, призна обственикът на Локо Пд

Ексклузивно
11:06 - 05 Юни 2019
5508
Христо Крушарски: Изпързаляха ме със 100 бона!

Футболистите на Локомотив Пловдив се събраха на "Лаута" днес след кратка лятна почивка и започват подготовка за новия сезон.

На стадиона присъства и собственикът на отбора Христо Крушарски, който направи изключително любопитно изказване.

"Очаквам добро представяне. Има си хора, които се занимават със селекцията, аз съм само от страната на булката. Целите са ясни - първата шестица или Купата, няма друго положение. Разделихме се с няколко футболисти, но това е съвсем нормално нещо.

На някои им свършват договорите, други поискаха по-дълги договори - като Везалов например, на когото бе предложен контракт за една година, но той отказа. Яко им дупе на играчите - това им казах в съблекалнята. За участието ни в Лига Европа бях сложен на пързалката и сега трябва да олекна с около 100 000 лева за това удоволствие.

Надявам се обаче да направим поне два мача тук в Пловдив, което ще възстанови част от загубите. Вече започнах да плащам. Тук нещата ще станат за първия мач в Лига Европа, който ще е в Пловдив. Евентуално, ако се паднем с Манчестър, ще изберем националния стадион. Но тук правим съоръжение със 7000 седящи места и ще е добре.

Иначе Манчестър нямат никакъв шанс срещу нас. Помните какво направи навремето ЦСКА - и с Нотингам, и с Ливърпул, и с Аякс. Моята дъщеря е зачената на мача ЦСКА - Нотингам. Толкова сме непредвидими, че можем да ги шашнем във всеки един момент".