Христофор Хубчев: Срам ме е от тези уж левскари

Ние не сме п**ки в нашия малък отбор, заяви футболистът на Пирин

Спорт
11:10 - 20 Февруари 2023
1783
Христофор Хубчев: Срам ме е от тези уж левскари

Защитникът на Пирин Благоевград Христофор Хубчев пусна емоцинален пост в социалните мрежи след контузията, която получи в мача срещу Левски в неделя. Хубчев, който е бивш футболист на „сините“ е с три счупени ребра и проблем с белия дроб.

Той изрази своето разочарование от ръководството на Левски, което не се е заинтересувало от състоянието му, от рефера Драгомир Драганов, който не спря мача, а освен това заяви, че е повече левскар от почти всички, които са в Левски.

Ето какво написа Хубчев:

"Първо искам да Благодаря на всички, които ми писаха и обадиха! Но не мога да не си изразя мнението вече в тази ситуация! Първо искам да кажа аз съм повече ЛЕВСКАР от почти всички които са в ЛЕВСКИ!

Безспорно с най-добрата публика и колко да са ме псували днес или като играя срещу Левски, аз не го приемам лично, защото за тях Левски е най-важно.

Обадиха ми се хора от най-различни отбори и футболисти, и треньори, и т.н., но явно за шефовете на Левски това да попиташ един бивш играч на отбора как си, е така от човещина, им е под нивото...

Явно им е по-важно да се оправдаят с нещо като време, терен или нещо др. Не разбирам, защо като Левски са по-добрият отбор, не се свири чист фаул (все пак съм с 3 счупени ребра), Драганов заповядай да ти дадем скенера ... и най-срамното - аз съм израснал на Герена и помня, че са ни учили на спортсменство!

Това, да продължиш да играеш докато лежи играч на др. отбор, видимо с проблем не един път в мача, защото ние не сме П..ки в нашия малък отбор... Срам ме е от тези уж Левскари, които гледат само себе си и съм сигурен, че не им пука за Левски!".