И Дженифър Лопес пуска козметична линия

Звездата сподели новината в социалните мрежи

Бюти
13:33 - 25 Август 2020
3372
И Дженифър Лопес пуска козметична линия

Дженифър Лопес е една от звездите, която винаги успява да изглежда перфектно. С грим или без, изпълнителката привлича вниманието, а снимките в социалните й профили са харесвания от милиони фенове. Тайната за красотата й така и не е разкрита напълно, но съвсем скоро всички ние ще можем да изглеждаме почти като нея.

След като няколко седмици държеше почитателите си под напрежение, говорейки за таен проект, Лопес най-накрая оповести върху какво работи. Съвсем скоро на пазара ще се появи нейна собствена козметична линия, носеща името "J.Lo Beauty". Звездата сподели новината в социалните мрежи, публикувайки снимка, на която явно носи грим, който ще бъде част от бранда. 

"Слънчев блясък", написа тя под фотоса, на който е напълно гримирана с руж, бронзат, сенки за очи и бляскаво червило. Засега информацията за козметичната линия е оскъдна и феновете знаят само нейното име. В началото на месеца Лопес сподели, че снима клип за таен проект, който тогава не искаше да оповестява. "Снимах в продължение на два дни и трябва в момента да съм в леглото. Но не знам, може би съм твърде развълнувана да се върна на снимачната площадка"

Според световните медии, Лопес е патентовала името "J.Lo Beauty" миналия декември. Документите казват, че марката ще се използва за продажбата на козметиката и продукти за кожа, включително овлажнители, ексфолианти, сапуни, гелове, лосиони, серуми, маски, както и кремове за лице и тяло.