И Криско влиза в политиката?

Топ
11:51 - 19 Януари 2022
4149
И Криско влиза в политиката?

Криско даде заявка, че е готов за промяна. Хитмейкърът предприема голяма стъпка, става ясно от публикация на изпълнителя в социалните мрежи. Той посрещна 2022-а с нова цел и тя е трансформация. Но по всичко личи, че не става въпрос за прословутата му трансформация със Сами Хосни, която така и не се осъществи, въпреки всички усилия. Криско е направил драстична промяна в стила и споделя:

„Започни да правиш това, което най-много желаеш, още сега. Животът няма да трае цяла вечност. Имаш само този момент, блещукащ като звезда в ръката ти, и след това разтапящ се като снежинка“ .

Част от почитателите му предположиха, че може да влезе в политиката, като своя колега Хазарта.

"Идеален си и ти да се кандидатираш в политиката, редом до Хазарта!" - пише фенка на рапъра, видя Lupa.bg.

В поредица от снимки рапърът и продуцент показа тотално нова визия – решен в стилен костюм и с вратовръзка. И ако някой си мисли, че поводът за фотосите е реклама на моден бранд, то греши –  оказа се, че Криско явно сменя стила си.

„Когато детето се учи да ходи и падне 50 пъти… То никога не си казва: „Може би не съм роден за това“ – коментира певецът, пременен в костюм, а като хаштаг отбелязва #LetsDoSomeBusinessTogether.

Засега той не разкрива с какъв нов бизнес се захваща, но под една от новите снимки емоджи сърце е оставила като коментар Цвети. Припомняме, че в медийното пространство отдавна се пише, че звездната двойка е разделена, а слуховете се подклаждат от факта, че двамата вече не публикуват общи снимки. Наскоро пък Цвети разкри, че миналата година е била една от най-тежките в живота й.