И Пепи Москов бори джендърите: Да пазим децата, но да внимаваме за марксизма!

Накратко, преди да се обединим около псуване на различните, трябва да се обединим около една стара като света мъдрост: Който не работи, не трябва да яде!

Политика
11:52 - 09 Август 2024
1299
И Пепи Москов бори джендърите: Да пазим децата, но да внимаваме за марксизма!

Това, че душите на децата ни трябва да бъдат пазени, не подлежи на дискусия. Законът за ограничаване на пропагандата в училищата е добра стъпка в тази посока. Това, което не трябва да забравяме, обаче, е че културният марксизъм (наричан за простота “джендър идеология”) е само повърхността на проблема с политиките на левицата. Това написа в социалните мрежи бившият здравен министър Петър Москов.

Припомням, че целта на издигането на всички тези за малцинствени права, като политическа доктрина е заявена откровено от марксистите. 
Тази цел е: “разпад на моралните основания на буржоазния свят и победа над капитализма”.

Фундаментът за постигането на тази тяхна цел е в икономиката. 
И там тази цел е практически постигната, докато обществата са заети с проблемите на “джендъра”.

1.Социалистически държавни разходи.
2.Политически цели пред икономиката. (Наречени за благозвучие-зелени цели)
3.Социални програми, които заробват работещите поколения завинаги.
4.Държавен капитализъм, при който свободната икономическа инициатива е възможна само ако е близка до властта или ако партийния секретар благоволи да ни разреши да работим.

С това е истинската, голяма битка. И тук всички партии, които вчера се бориха с лявата пропаганда, се провалят драматично. 

А това значи само едно- борим се с формата, за да можем да съберем симпатии и да продължим да практикуваме социализъм по същество.

Знам, че това, което казвам е много по-трудно за осмисляне и масова подкрепа. Къде по-благодатно е да припсуваш наранина “джендъра” и после следобед да гласуваш да дадеш моите пари от данъци, на нечий бизнес на който не му излиза сметката. Или на някой, на който му бил труден живота…

Накратко, преди да се обединим около псуване на различните, трябва да се обединим около една стара като света мъдрост:

Който не работи, не трябва да яде!

Ако направим това, всичко останало постепенно ще си дойде на мястото. Защото ще е унищожена същността на марксизма, от който черпят основания и финансиране всичките му културни проявления.

“Синя България” е единственият контрапункт на марксизма и социализма, защото атакуваме същността му.  Останалото е моментни занимания с формата.
Хубав ден! 

П.П.
Съвет: По-кротко с възторзите, защото повечето отвратителни неща тръгват от масов възторг