Икебаната изригна с обиди срещу Мариана Попова

Любопитно
14:34 - 23 Април 2020
7681
Икебаната изригна с обиди срещу Мариана Попова

Деян Неделчев Икебаната изригна с обиди срещу Мариана Попова и други изпълнител, че те биват лансирани в публичното пространство, без да имат качества и индивидуалност. Мариана Попова не му остана длъжна и на свой ред даде да се разбере, че гледа на него като на психически нестабилен.

„Този индивид, човек, ТО или каквото е там се е заел да атакува всяка публикация свързана с мен и песента „Дъжд“. Определението „некадърница“ не ме обижда, защото никога не съм се взимала на сериозно и правя, това, което ми харесва с много обич (може би и за това не съм чак толкова продуктивна). Обидно е това, че такива хора съществуват и имат поле за изява. Оставям това тук без удоволствие. Деян Неделчев, ти си нелеп и психически нестабилен“.

„Защо изобщо популяризираш този дебил, който иска нещо да се изкаже ?!?! На тази амеба или чехълче мястото му е в център за душевно болни. Не се занимавай с глупост“ – коментира любимият й Веселин Плачков.

Тони Димитрова, която много години е обект на атаки от страна на Неделчев, също се изказа по темата: „Сега тебе ли подкара? Мен откога ме пустосва, плюването му е най-силната страна! Споко, ти поне не си дебела, че тогава щеше да видиш“.

„Става въпрос за медицински случай или за завист. Все пак, ти имаш изключително творчество, песни и качества, които стоят за това. А завистта не търпи такива неща. Тя човърка, пуска отрова или ръжда за да руши. Не позволявай“ – пише Иво Танев.

„И мен ме е плюл! Бяха го поканили на някакво интервю и там нямаше певец,който да е пощаден от него!! Какво да ти кажа…все ще е малко!!“ – сподели Нели Рангелова.