Индиец се храни с ток

Електричеството го зарежда с енергия

Мистика
16:48 - 01 Октомври 2019
3204
Индиец се храни с ток

44-годишният Нареш Кумар от индийския град Музафарнагар твърди, че може да издържи високо напрежение, без това да навреди на тялото му. Кумар дори се храни с  електричество. Индиецът е беден човек и след като открива необикновеното въздействие на тока върху себе си, вече рядко ходи до магазина за храна. Предпочита да яде ток.

Преди 8 години той случайно докосва гола жица по време на работа, но не изпита никакъв шок и остава жив и здрав. Нещо повече, Нареш изпитва странен прилив на сили, необикновена жизненост и ситост, сякаш се е наспал и наял обилно. Кумар започва да тества възможностите си, като целенасочено докосва устройства с високо напрежение. Така установява, че електричеството го подхранва като храна и го зарежда с цялата необходима енергия.

Индиецът разказва, че ако е гладен, достатъчно му е да хване голите проводници и да ги вмъкне в контакта. Електричеството преминава през тялото му и след известно време той чувства пълно засищане. Предупреждава, че никой друг не трябва да се опитва да прави това. Лекари смятат, че Нареш най-вероятно има някаква генетична аномалия. Или може би е представител на напълно нова раса, способна да поглъща директно всякакъв вид енергия, коментират любители на сензациите. Пита се и дали е възможно в бъдеще човек да бъде захранван с чиста енергия, например директно от слънцето подобно на растение, без да има нужда от сложния механизъм на стомашно-чревния тракт.