ИСТАНБУЛСКА КОНВЕНЦИЯ? Пияндето Чарли Шийн в болница - пребит е от съседката си

Предполага, че в миналото звездата и комшийката може да са имали интимна връзка от типа "чукаш и бягаш"

Шоу
13:16 - 22 Декември 2023
8776
ИСТАНБУЛСКА КОНВЕНЦИЯ? Пияндето Чарли Шийн в болница - пребит е от съседката си

Пиянде №1 на Холивуд Чарли Шийн, който твърди, че е трезвен от 6 години, е в болница с тежки травми. Не става въпрос обаче за пиянски скандал а за идиотска съседска драма, по-подходяща за крайните квартали на Търговище.

Съседка на актьора почукала на вратата му и след като той отворил започнала да го пердашидуши, съобщиха от полицията в Лос Анджелис за клюкарската платформаTMZ.

47-годишната жена влязла в взлом, насинила физиономията на актьора и дори разкъсала ризата му, а след нападението се отдръпнала и се прибрала. 

Медици отишли до дома на Шийн и го пратили в болница за преглед, но след това той веднага бил освободен.

Шийн няма идея какво може да е предизвикало гнева на съседката му, но явно това не е първият им сблъсък. Актьорът каза пред органите на реда, че вярва, че жената се е изпикала върху колата му наското.

Преди инцидента с душенето и разкъсаната риза жената редовно изхвърляла боклука си пред вратат на Шийн. Жената е арестувана в дома си и е задържана за нападение със смъртоносно оръжие и  влизане с взлом. 

Все още не е ясно какво е провокирало съседската война, но се предполага, че в миналото Чарли и жената може да са имали интимна връзка. При това от предпочитания вид на актьора - чукаш и бягаш.

Този път обаче Шийн си е направил грешно сметката и попаднал на отмъстителна психарка. Актьорът три пъти е съден за насилие над жени, но този път май си е намерил майстора.