Издънка в "Стани богат": Адвокатка втрещи Ники Кънчев, не знае кой е Карл Май

Срам ме е да разсъждавам толкова на въпрос за 400 лева, изстреля Василена Георгиева

Новини
16:10 - 28 Февруари 2024
10204
Издънка в "Стани богат": Адвокатка втрещи Ники Кънчев, не знае кой е Карл Май

Млада адвокатка се изложи сериозно с общата си култура в шоуто „Стани богат”. Тя Тя предизвика и гневни коментари на сайта на предаването от зрители, които бяха изненадани от явното й незнание. Оказа се, че Василена Георгиева не знае кой е Карл Май, нито Чудомир. Водещият Ники Кънчев пък все пак запази самообладание и демонстрира кавалерство, макар че не спести някои саркастични забележки.

Състезателката трябваше да отговори на въпроса кой е героят на Карл Май с варианти Поразяващата ръка, Железния юмрук,  Стоманения ритник, Отровния дъх. "Не знам кой е Карл Май, не съм чувала за него", призна чистосърдечно юристката.

Все пак, благодарение на обаждане на приятел тя уцели верния отговор Поразяващата ръка. Василена все пак се почувства неудобно, като каза, че не е доволна от себе си и няма нужда да продължава агонията. Като капак обаче бе репликата й: „Срам ме е да разсъждавам толкова на въпрос за 400 лева.”

След като преминаха към въпросите за по-големи суми, Кънчев изстреля:”За теб всички въпроси са тежки.”

Василена не уцели и групата, в която е бил музикантът Роби Уилямс, преди соловата си кариера и уцели "Тейк Дет" с жокер. Тя обаче реши, че звездата е на около 70 години, при положение, че той е с двайсет години по-млад.

За 1500 лева тя успя да познае залива, в който САЩ обсъждат свалянето на Фидел Кастро - да избере "Залива на прасетата" й помогна нейният колега, дошъл в студиото - Васил, който показа добри познания по темата.