Изгониха плувкиня заради секс подвизи на Олимпиадата

Парагвайката Луана Алонсо забърсала десетки спортисти от чужди делегации

Париж 2024
12:50 - 06 Август 2024
7408
Изгониха плувкиня заради секс подвизи на Олимпиадата

Парагвайската секси плувкиня Луана Алонсо стана главен герой в нов скандал в Париж. 20-годишната състезателка бе изгонена от олимпийското село, а новината бе потвърдена от Парагвайския олимпийски комитет. В официалното становище се казва, че причината е "неуместното й поведение и лошото влияние, което оказва на парагвайския олимпийски отбор".

Извън плувния басейн Луана Алонсо е и инфлуенсърка с половин милион последователи в социалните мрежи. 

Краткото комюнике за "неуместното й поведение" обаче даде повод на френските медии да разровят случая и се оказа, че Алонсо хич не си е губила времето в олимпийското село. На сметката си тя е записала двуцифрен брой сексуални контакти със спортисти от чужди делегации.

Подвизите й не останали незабелязани от ръководството на парагвайската делегация и Луана е получила ултиматум да укроти страстите.

Чашата на търпението обаче преляла, когато вместо да подкрепя сънародниците си на Игрите в неделя, тя предпочела да се разходи до "Дисниленд" заедно с неназован тъмнокож олимпиец.

След визитата пък Луана изобщо не се прибрала да нощува при останалите олимпийци, заради което веднага бе отстранена. Луана Алонсо, която не успя да се класира на полуфиналите на 500 метра бътерфлай, пък на свой ред заяви, че се отказва от спорта и ще се отдаде на кариера като модел.