Изненада! Богдана Карадочева стана фен на Фандъкова

Новини
16:05 - 29 Октомври 2019
3923
Изненада! Богдана Карадочева стана фен на Фандъкова

Йорданка Фандъкова получи неочаквана подкрепа от най-големият фен на Иван Костов и вечен привърженик на тъмносините - алт №1 Богдана Карадочева. Певицата засвитетелства пълна подкрепа на фаворита на ГЕРБ и получи горещите благодарности на градоначалничката.     

"Благодаря за подкрепата на Богдана Карадочева! София живее чрез култура и изкуство! Да продължим да създаваме, в името на града!", написа Фандъкова на профила си във Фейсбук и пусна клип с комплиментите на певицата.   

Ето и какво каза Карадочева за новата си Фандъкова: 

"Харесвам г-жа Фандъкова, защото е уравновесена, добре възпитана. Не е агресивна и спокойно управлява града. Това е моят град! Градът, в който съм родена, в който съм играла по улиците. В който съм ходила на училище и съм пропяла. Аз познавам в моя квартал всяко паве. Градът е фантастичен.", с ентусиазъм се върна към детството си Карадочева.

Естрадната легенда обясни, че "няма голям град без малки проблеми. Но този град има един софийски дух. И трябва много да обичаш София, за да ти хареса."

Когато не обичаш нещо, не ти харесват много неща, увери Богдана.


"Но когато цъфнат липите и кестените, когато вървиш по хубавите улици, когато виждаш едни млади, доволни, щастливи хора и кафенетата са пълни, София е прекрасна. Желая успех на г-жа Фандъкова," заяви ясно подкрепата си към дългогодишния управник на столицата легендата.


Години наред, Карадочева засвидетелстваше силната си привързаност към тъмносините и редовно пееше на техните предизборни концерти безплатно. От миналите евроизбори обаче Богдана не се появи пред микрофона на заключителните концерти на любимците си, тъй като не получи покана от новите тъмносини.