Изписаха бития директор на Левски, полицията още блее

Към днешна дата нападателите на Цветан Вълчев не са заловени, въпреки че има заподозрени за нападението

Топ
11:31 - 16 Септември 2019
2152
Изписаха бития директор на Левски, полицията още блее

Добри новини за маркетинговия директор на Левски Цветан Вълчев - той беше изписан от болница. Служителят на сините, който беше зверски пребит от фенове на Левски, беше хоспитализиран по спешност на 21 август, когато беше настанен в ИСУЛ в много тежко състояние.

Тогава мъже го пребиха с железа пред стадион "Георги Аспарухов". В последствие се разбра, че това са членове на една от най-крайните групировки на Сектор "Б" - "София Запад".

Лекарите успяха да се справят с тежката ситуация, след като имаше проблеми с дишането и беше с опасност за живота.

"Г-н Вълчев вече е в стабилно състояние, затова го изписахме. Няма проблеми за здравето му, но той ще идва периодично на прегледи, за да сме сигурно, че възстановяването му върви по план. При него шокът от случилото се е по-голям, ще трябва да се справи и с това с помощта на семейството си и неговите близки", коментира пред Lupa.bg лекар от екипа, полагал грижи за Вълчев в ИСУЛ.

До този момент все още нищо не е сторено от страна на полицията. Няма заловени заподозрени, въпреки че имаше записи от охранителни камери, а в последствие се появиха информации и за нападателите, но все още всичко е забулено в мъгла.