Изрод рита и бие в малко куче (ВИДЕО 18+)

Бруталното насилие заснето от съседи

Новини
08:50 - 08 Юни 2023
3760
Изрод рита и бие в малко куче (ВИДЕО 18+)

Пореден случай на насилие срещу животно. Млад добричлия използва домашните си любимци за боксови круши, видя Lupa.bg. Жестокото насилие е заснето от съседи на извършителя, който бие и рита 15-годишното си малко куче във входа на блока.

Мъжът, който бие кучетата си

Бруталните кадри предизвикаха възмущението на десетки потребители във фейсбук. На тях се вижда мъж с две кучета, които води в коридор на блок. Докато биячът чака асансьора, не спира да рита, хвърля във въздуха и удря в земята едното от животните. 

Потребителят, споделил ужасяващите кадри, информира в поста си, че деянието е извършено в столичния квартал "Младост 2". По думите на очевидката са извикани полицаи, които са били запознати със случая и човека, извършващ зверството.

Приятелката на изрода, която явно знае, че използва животните за боксова круша

Двете кучета, които са били собственост на мъжа, са отнети и за тях са се погрижили от организация "МиМ Помощ за животните-БГ". За съжаление, извършителят е пуснат без повдигнато обвинение поради това,че няма данни за трайно увреждане или причиняване на смърт на животното, отбелязва в публикация Мартин Янчев от организацията, която търси дом за двете малтретирани животни.