Извънземен иска резервни части от американската армия

За това разказва бивш служител на Военно-въздушните сили на САЩ

Мистика
10:16 - 23 Май 2024
6164
Извънземен иска резервни части от американската армия

Бившият член на секретния екип на ВВС на САЩ Джейсън Сандс разказва за срещата си с извънземно близо до Зона 51 в пустинята Невада. В подкаста на Disclosure Team експертът по НЛО Кортни Марчезани споделя невероятната история, която чула от Сандс.

Според Марчезани Сандс твърди, че се е натъкнал на „нечовешки интелект“ (NHI), докато конвоят му е пътувал на тренировъчен полигон близо до Зона 51. Районът отдавна е обект на спекулации и мистерия, особено в контекста на НЛО наблюдения.

Въпреки строгите инструкции да не контактуват с никого, те били принудени да спрат, когато към тях се приближил мъж във военна униформа. Отваряйки прозореца на колата, Сандс предлага помощ на оказалото се странно създание, което иска резервна част за своя кораб.

Извънземният, според Сандс, отказал да отиде в Зона 51 и да поиска помощ, изненадвайки целия екип. Както обаче отбелязва Маркезани, това е само малка част от мистериозната среща.

Джейсън Сандс има своя дял от противоречия и странни изявления, произтичащи от предишната му работа във военновъздушните сили на САЩ. Някои експерти смятат, че неговите истории изискват по-подробен анализ и потвърждение, докато други директно го наричат „шарлатанин“.