Извънземни отвличат американец

След завръщането на Земята диабетът му изчезва

Мистика
18:02 - 10 Май 2019
3839
Извънземни отвличат американец

Американският уфолог и паранормален изследовател Лон Стиклър публикува на своя уебсайт невероятна история, наскоро споделена с него от жител на Калифорния. Човекът, който пожелал да остане анонимен, решил да разкаже на света как преди 11 години е похитен от извънземни.

Според жертвата на отвличането през януари 2008 г. мъжът се събужда през нощта в леглото си. Тялото го боли, жаден е, усеща ужасяващ дискомфорт. Изобщо не си спомня какво се е случило с него предишния ден, само е сигурен, че не е близвал алкохол. Но през следващите три седмици спомените започват постепенно да се връщат при него. Американецът се сеща, че в съдбоносната нощ си ляга вкъщи и се събужда на непознато място, което прилича на прозрачен съд с топла зеленикава течност. В него той е потопен гол, като при вдишване поема от течността, а при издишване тя излиза от него. От контейнера, в който е потопен, се вижда само безкрайна тъмнина.

Нито жив, нито мъртъв от страх, мъжът стои неподвижно известно време, после малко по малко събира мислите си и решава да излезе от контейнера. Въпреки че се оказва много трудно, той успява. Когато идва на себе си, се оглежда и още повече се ужасява -  в тъмното пространство има стотици и дори хиляди същите слабо осветени контейнери с хора вътре! Стаята е топла и мирише на нещо толкова странно и необичайно, че американецът не можеше да го сравни с позната миризма. Във въздуха се усещат вибрации, които човекът описва като „невероятни извънземни звуци”. Накрая отвлеченият човек чувства, че нещо не е наред със силата на гравитацията – тя е  твърде ниска и изглежда, че е възможно да скочи спокойно във въздуха поне на един метър. Дори да стигне до Луната – тази мисъл му минава през главата.

Наясно е, че трябва да се страхува за живота си, но въпреки това го обхваща невероятно спокойствие, сякаш се намира на безопасно и удобно място. Тогава губи съзнание.

Човекът много смътно си спомня някои невероятни луминесцентни растения в чудни фантастични оранжерии и силуети на високи хуманоидни същества в стая, пълна със светлина. Не помни нищо друго. След това приключение мъжът многократно посещава лекари, но те не откриват никакви аномалии в тялото му. Само от диабета му няма и следа в организма.