Известен лекар е загиналият в мелето край Сливен

Общество
18:23 - 22 Септември 2020
20118
Известен лекар е загиналият в мелето край Сливен

Известен ветеринарен лекар е мъжът, който загина на Тополчанския разклон на 22 септември сутринта, пише Sliveninfo. 58-годишният мъж е доктор Мартин Мавродиев. Той е известен със своя изключителен професионализъм, всеотдайност към работата и добронамереност. Д-р Мавродиев оставя много приятели в Сливен, където живя последния четвърт век.

Тежкото пътно произшествие е станало днес на път І-6 край град Сливен. Около 9 часа в дежурната част на РУ-Сливен е получен сигнал за възникнал пътен инцидент в района на разклона за село Тополчане. Лек автомобил „Мерцедес”, управляван от водач на 58 години от град Сливен, при маневра ляв завой за навлизане на път І-6, е бил ударен от лек автомобил „Мерцедес”, управляван от водач на 57 години от град Стралджа, движещ се по път І-6 в посока Бургас-София.

При произшествието на място е загинал Мавродиев. Другият водач, участник в произшествието, е транспортиран до МБАЛ-Сливен и настанен за лечение без опасност за живота. Двамата водачи са пътували сами. Няма други пострадали. На място е извършен оглед. По случая е образувано досъдебно производство. Запознати споделиха, че на въпросното място за колите, пътуващи по главния път Бургас – София, има ограничение от 60 км.