Как да познаем, че един мъж е гей?

В днешно време вече не е изненада, когато един кавалер си пада по собствения си пол

Любопитно
11:30 - 25 Септември 2019
66234
Как да познаем, че един мъж е гей?

В днешно време вече не е изненада, когато поддържан мъжага си признае, че е гей. В тази статия ще ви представим няколко признака, с които да проверите дали и вашият любим не си пада по мъже. Започваме…

№1 Самовлюбен е
Целият му апартамент и офис са пълни с негови снимки. Той с кеф се любува на фотосите. Нищо чудно дори да е окачил няколко на стената си.

№2 Заглежда се по мъже
Случвало ли ти се е да хванеш мъжа си да наблюдава друг мъж, докато мисли, че не гледаш? Това би било особено очевидно на плажа, където е пълно с полуголи красавци, разхождащи се навсякъде, или когато танцувате в дискотеката, а той се заглежда по задните части за бармана.

№3 Той флиртува с мъжете
Между момичетата може да има закачки, да си говорят сладко помежду си. Мъжете не го правят. Никога! Момчетата не правят комплименти един на друг и не използват празни приказки. Предпочитат точните думи, за да стане ясно всичко и да няма грешно разбрани неща. Само един мъж, който е сексуално заинтересован от друг мъж ще флиртува с него. Твоят човек прави ли комплименти на сладура във фитнеса? Може би трябва да се замислиш…

№4 Има много прикрити гей приятели
Всички знаем поговорката „С какъвто се събереш, такъв ставаш“. Така че, ако гаджето ти контактува с много скрити хомосексуалисти, нищо чудно и той да е прикрит гей.

№5 Радва се на вниманието на други мъже към него
Забелязала ли си други мъже „случайно“ да намигат на твоя човек, докато сте на почивка? А обърнала ли си внимание дали това „тайно“ не го радва? Мъжете обичат вниманието, което им се показва, но само ако е от противоположния пол.

№6 Избягва теми за гейове, дори понякога ги хули
Има два типа хомосексуални мъже. Едните искат постоянно да се говори на темата „гей“. А другите – и дума да не се споменава, тема табу. Това е като защитна реакция да не би да го „разкрият“.

№7 Той е злобен

Завижда на чуджите успехи, никога не им се радва. Вътрешно се зяжда, но се прави на мил. Когато споделяте дадено нещо, той много добре запомня всяка дума, която му казвате, като по този начин складира ценна информация за вас. А, ако случайно не искате да отговорите на изискванията му, няма да се поколебае и за миг да я използва, за да ви навреди.