Как прекарват времето си принц Уилям и Кейт Мидълтън по време на пандемия?

Бюти
15:52 - 13 Април 2020
3957
Как прекарват времето си принц Уилям и Кейт Мидълтън по време на пандемия?

Както повечето хора по света, принц Уилям и Кейт Мидълтън са затворени вкъщи заради пандемията от коронавирус. Кралското семейство прекарва изолацията в Норфолк заедно с трите си деца – принцовете Джордж и Луи и принцеса Шарлът. В момента училищата и детските градини са затворени, което означава, че малчуганите са 24/7 с мама и татко.

Според източник, близък до херцозите на Кеймбридж, семейството се справя чудесно с изолацията. „Кейт пече и декорира торти с децата, за да ги забавлява. Кухнята винаги се превръща в истинска лудница, но пък е забавно“, казва източникът пред „Us Weekly“.

 

Също така децата обичат да се разхождат из градината и да помагат на мама в засаждането на цветя. Партито на Луи, който навършва 2 години на 23 април обаче ще трябва да бъде отменено заради COVID-19.

Все пак празненството няма да бъде напълно забравено, но на него ще присъства само семейството. Източникът допълва, че Кейт е радостна, че децата се разбират толкова добре и не се влияят от изолацията. „Джордж помага на Шарлът с гимнастиката и двамата постоянно правят цигански колела или се опитват да ходят на ръце“.

Принц Уилям също взима роля в отглеждането. Той помага на съпругата си в обучителния период. Шарлът и Джордж в момента са преминали на онлайн уроци, както много други деца по света. Преди няколко дни херцозите на Кеймбридж изненадаха ученици и учители със специален видео разговор, чрез който искаха да разберат как те се справят със ситуацията.