Какво се случва с Лили Игнатова?

Любопитно
16:42 - 22 Май 2020
111263
Какво се случва с Лили Игнатова?

Лили Игнатова – едно от златните момичета на българската художествена гимнастика, вече е неразпознаваема. Златното ни момиче не само значително е напълняла и развалила фигурата си, но и доста се е състарила, забеляза Lupa.bg.

Лили оставя в историята с това, че е единствената състезателка по художествена гимнастика два пъти носител на световната купа – през 1983 г. в Белград и през 1986 г. в Токио. Има 19 златни, 12 сребърни и 2 бронзови медала от европейски, световни първенства и Световната купа с различните уреди и в многобоя.

Игнатова преди години

Двукратната европейска шампионка по лека атлетика не спортува повече от 12 години и това си личи. Близките й признават, че изглежда нещастна и сломени и отдават това на тежкия живот, който имаше. Самата Лили призна в свои интервюта, че и до днес сънува кошмари, свързани с гимнастиката.

Личната история на Лили Игнатова пресъздава приказката за Пепеляшка и принца. В началото на 90-те години тя се омъжва за маркиз Пиеро Жиралди. Двамата се запознават във ваканционния комплекс „Слънчев ден“, на който той е арендатор по това време. Три години по-късно двамата сключват брак и се установяват да живеят в Банкя в резиденцията на Масако Оя, с която маркизът има общ бизнес. Няколко месеца след сватбата им маркизът е арестуван. През 1994 г. Жиларди получава два последователни инфаркта и умира. И така приказката приключва. Тя споделя, че смъртта на съпруга ѝ е била огромен шок за нея. 

Лили днес