Калин Вельов се оказа Куфарът в "Маскираният певец"

Никой не позна, че певецът се крие в този костюм

Нещо за четене
23:12 - 25 Септември 2021
8868
Калин Вельов се оказа Куфарът в "Маскираният певец"

В днешния епизод на "Маскираният певец" в епична битка влязоха Порцеланът срещу Госпожицата и Букетът срещу Гъбарко, а в троен сблъсък ще мерят сили Куфарът, Прилепът и Носорогът.

Миналата седмица маските направиха невероятен спектакъл, а под първата паднала маска на Циркът се криеше Боби Ваклинов. 

Първият дуел на сцената изправи красивият Букет срещу Гъбарко. Букетът изпя великолепно легендарното рок парче I Love Rock And Roll, създадено от Алън Мерил и китариста Джейк Хукър и превърнало се в световен хит в изпълнение на американската певица Джоун Джет. Сред предположенията на панела за самоличността на Букетът се отличиха имената Жана Бергендорф, Нети и Милица Гладнишка.

Жадният за победа Гъбарко взриви публиката с хитовото денс парче на родения в Германия турски поп певец Tarkan Kiss Kiss. Порцеланът влезе в дуел срещу Госпожицата със сърцераздирателното парче на шведската поп група ABBA The Winner Takes It All (1980 г.) Сред предположенията на панела бяха, че зад маската се крие Виктория Георгиева, Дара Екимова или Алма.

Госпожицата не остана длъжна и щурмува сцената с емблематичната песен на Prince, покорила сърцата на феновете по целия свят, Purple Rain (1984 г.). Панелът заложи, че зад нейната маска се крие Нели Петкова, Рут Колева и Сантра.

В предаването като специален гост се завърна Златният, който очарова публиката с парчето на Елтън Джон Can You Feel the Love Tonigh, озвучило хитовата анимация на Walt Disney „Цар Лъв“. Оказа се, че зад маската на Златният този път бе Боби Турбото.

Носорогът избра да изпълни денс парчето на германския DJ и музикален продуцент Tiesto The Business. Прилепът демонстрира забележителни вокални способности с песента Hallelujah на английската певица и актриса Alexandra Burke.

Куфарът заложи на най-секси парчето за вечерта You Can Lieve Your Hat On на легендата на блус и рок музиката Джо Кокър. Това обаче не попречи на публиката да избере именно той да напусне шоуто и след като откопчаха костюма му панелът отново остана изненадан, че никой не позна Калин Вельов.