Катерина Евро си показва циците срещу бутилка ракия?!?

Лудостите от младостта си самата актриса припомни тези дни със скеч на сексуална тема

Шоу
17:00 - 21 Март 2024
9301
Катерина Евро си показва циците срещу бутилка ракия?!?

Топ актрисата Катерина Евро гони 70-така , но си остава заклета палавница. Не е тайна, че майката на Сашо Кадиев в младостта си е била доста щура. Легенди се носят за нейното фриволно поведение още по времето на соца.

В първите години на демокрацията пък Катето имала друга традиция. Заедно с нейни приятелки се събирали в култовия клуб „Ялта“, а актрисата си показвала циците на кавалерите, готови да почерпят компанията.

Който искал да види моцарелите на Катенцето просто трябвало да се бръкне по-дълбоко и виждал даденостите на все още хващатата окото Евро.

Звездата от „Оркестър без име“ сама призна наскоро за „греховете“ от буйната си младост. Катето има и доста еротични фотоесии за родни издания, дори и след като прехвърли 50-ака.

През 80-те актрисата беше безспорен секссимвол

Лудостите от младостта си самата Катето Евро припомни тези дни със скеч на сексуална тема, която постна в мрежата.

На него Катето Евро, преизменувана с англоезичното име Кейт, отваря вратата на съседката си Ани. Развълнувано Евро разказва на комшийката какво „чудо“ я е сполетяло.

„Вървя си аз по улицата, миличка и срещу мен върви напълно непознат мъж.Каза ми, че ако си покажа циците, ще ми даде бутилка с алкохол“, разказва във видеото развълнуваната Евро. Приятелката я пита развълнувано как е реагирала.

„Докато се освестя, той избяга, в тази посока…“, сочи Катето Евро, като  държи в ръка бутилка с ракия.

Скечът предизвика разнопосочни мнения. Мъжката аудитория я адмирира за смелостта, докато жените я заляга с негативизъм.